Verema en família i esmorzar de pagès a Ca n'Estella

Aquesta activitat ha expirat.

Visita el nostre web www.turismebaixllobregat.com

Comparteix:

Vols gaudir de l’apassionant món del vi amb els teus fills? Us voleu convertir en veremadors per un dia? Activitat enfocada per gaudir grans i petits. Vine a passar un diumenge diferent a Ca n’Estella, on grans i menuts podran gaudir trepitjant el raïm i fent-se el seu propi most. Un matí on els més petits de la casa, podran descobrir mentre juguen, quin és el procés d’elaboració del vi, tot passant una genial estona. Anirem a la la vinya i allà agafarem els raïms i després els portarem al pati de la masia on el trepitjarem tal i com ho feien els nostres avantpassats. Es una activitat pensada perquè els més menuts de la casa, entenguin que significa aquest món que per ells és, enormement, desconegut, d’una manera lúdica, divertida i entenedora. Una experiència única -pels més petits- en un marc inmillorable...

Començarem la jornada a les 10 del matí i abans que res, esmorzarem per agafar forces per la dura jornada. Un cop haguem esmorzat començarem l’activitat de verema.

Què s'inclou? - Visita guiada i comentada pel celler - Activitat de trepitjada de raïm i material necessari - Tasts de mosts pels menors i tast dels nostres vins Clot dels Oms i caves Rabetllat i Vidal, pels adults i esmorzar per tots els assistents.

Contacte
Correu electrònic
visits@fincacanestella.com
Telèfon
618753066
Nom de l'empresa organitzadora
Bodegues Ca n'Estella
Data de celebració
29 de setembre de 2019
Horari
10:00 hrs
Població
Sant Esteve Sesrovires
Adreça on té lloc l'activitat
Masia Ca n'Estella, s/n
Preu
Adutls: 16€ Nens / es fins a 14 anys: 10€