Guia de l'oci

Benvinguts a Pagès al Baix Llobregat

Població: 
Corbera de Llobregat
Sant Climent de Llobregat
Molins de Rei
Torrelles de Llobregat
Sant Boi de Llobregat
El Prat de Llobregat
Castelldefels
Sant Esteve Sesrovires
|
Telèfon: 
93 685 24 00
|

El cap de setmana de l'1 i 2 de juny torna Benvinguts a Pagès, una nova oportunitat per redescobrir el món de la pagesia, trepitjar el territori, conèixer l’origen dels productes alimentaris que consumim cada dia, tastar les elaboracions de les explotacions participants i omplir el rebost amb productes de proximitat.

 

Enguany, el Baix Llobregat participa a Benvinguts a Pagès amb una interessant oferta d'explotacions agràries: Enric Eco a Sant Climent de Llobregat; Can Fisas Agroecologia a Molins de Rei; i Cireres Bernabe Santi a Torrelles de Llobregat; restauració: Marimorena a Sant Boi de Llobregat; i activitats complementàries: Esmorzar de pagès a Bodega Ca N’Estella de Sant Esteve Sesrovires, Descobrir en bici el Parc Agrari del Baix Llobregat, i Agroruta en bici pels Camps de Sant Vicenç dels Horts. 

 

La gran festa del món rural de Catalunya, que ja s'ha fet un lloc a l'agenda de famílies i foodies, esdevé un magnífic aparador pels productes del territori i de temporada perquè els visitants tenen l'oportunitat d'adquirir-los directament als productors i pagesos. També de tastar-los als restaurants que aquell cap de setmana ofereixen el menú Benvinguts a Pagès elaborat amb productes de proximitat de cada comarca. 

 

Tota la informació la podeu trobar a la web:

http://benvingutsapages.cat/es/#!/comarca/baix-llobregat

 

Anima’t a gaudir d’aquesta experiència singular molt aprop teu, sabràs el que es sentir-se participant de la vida al camp!!

Data celebració: 
1 i 2 de juny de 2019
Població: 
Corbera de Llobregat
Sant Climent de Llobregat
Molins de Rei
Torrelles de Llobregat
Sant Boi de Llobregat
El Prat de Llobregat
Castelldefels
Sant Esteve Sesrovires
Adreça on té lloc l'activitat: 
El Baix Llobregat
Preu: 
Gratuït

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
Benvinguts a Pagès
Telèfon: 
93 685 24 00


© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868