Benvinguts a Pagès al Baix Llobregat

Aquesta activitat ha expirat.

Visita el nostre web www.turismebaixllobregat.com

Comparteix:

El cap de setmana de l'1 i 2 de juny torna Benvinguts a Pagès, una nova oportunitat per redescobrir el món de la pagesia, trepitjar el territori, conèixer l’origen dels productes alimentaris que consumim cada dia, tastar les elaboracions de les explotacions participants i omplir el rebost amb productes de proximitat.

 

Enguany, el Baix Llobregat participa a Benvinguts a Pagès amb una interessant oferta d'explotacions agràries: Enric Eco a Sant Climent de Llobregat; Can Fisas Agroecologia a Molins de Rei; i Cireres Bernabe Santi a Torrelles de Llobregat; restauració: Marimorena a Sant Boi de Llobregat; i activitats complementàries: Esmorzar de pagès a Bodega Ca N’Estella de Sant Esteve Sesrovires, Descobrir en bici el Parc Agrari del Baix Llobregat, i Agroruta en bici pels Camps de Sant Vicenç dels Horts. 

 

La gran festa del món rural de Catalunya, que ja s'ha fet un lloc a l'agenda de famílies i foodies, esdevé un magnífic aparador pels productes del territori i de temporada perquè els visitants tenen l'oportunitat d'adquirir-los directament als productors i pagesos. També de tastar-los als restaurants que aquell cap de setmana ofereixen el menú Benvinguts a Pagès elaborat amb productes de proximitat de cada comarca. 

 

Tota la informació la podeu trobar a la web:

http://benvingutsapages.cat/es/#!/comarca/baix-llobregat

 

Anima’t a gaudir d’aquesta experiència singular molt aprop teu, sabràs el que es sentir-se participant de la vida al camp!!

Contacte
Telèfon
93 685 24 00
Nom de l'empresa organitzadora
Benvinguts a Pagès
Data de celebració
1 i 2 de juny de 2019
Població
Corbera de Llobregat
Sant Climent de Llobregat
Molins de Rei
Torrelles de Llobregat
Sant Boi de Llobregat
El Prat de Llobregat
Castelldefels
Sant Esteve Sesrovires
Adreça on té lloc l'activitat
El Baix Llobregat