Guia de l'oci

Exposició “KINTSUGI” de Lola de Fez a Cornellà

Població: 
Cornellà de Llobregat
|
Telèfon: 
933770212
|
Email: 
culturacornella@aj-cornella.cat
|
Kintsugi

"Kintsugi" és el nom que rep el nou treball fotogràfic de l'artista de Cornellà Lola de Fez. Projecte que forma part d'una filosofia que planteja com els trencaments, cicatrius, senyals i tatuatges que habiten en el cos humà, formen part de la història personal. Com han de mostrar-se en lloc d'ocultar-se, per posar de manifest la transformació que representen en la història de cadascuna d'aquestes persones.

A partir de la tècnica japonesa Kintsugi, l'autora embelleix les seves fotografies en paper o, com si d'un llenç es tractés, pinta directament amb or sobre el mateix cos aquelles cicatrius o senyal inscrites en els personatges, amb la finalitat de reconstruir el record d’origen  i donant-li l’oportunitat d’un nou valor.

“Kintsugi” vol evocar el desgast que el temps obra sobre el nostre cos i ànima.  Designificar i  significar de nou aquestes imperfeccions que mostren un camí de vida i que sotmesos a una nova mirada, poden esdevenir grans virtuts i una enriquidora experiència humana.
 

Data celebració: 
Fins al 30 de maig de 2019
Horari de visita: 
Dilluns -Divendres de 16h a 21h i Dimarts de 10h a 13h
Població: 
Cornellà de Llobregat
Adreça on té lloc l'activitat: 
Espai d'Art Moritz (Carrer de Mossèn Andreu, 17)
Preu: 
Gratüit

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
Ajuntament de Cornellà de Llobregat
Telèfon: 
933770212
Email: 
culturacornella@aj-cornella.cat
Guia de l'oci


Kintsugi

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868