Guia de l'oci

Cinema lliure a la Platja del Prat: Viaje al cuarto de una madre

Població: 
El Prat de Llobregat
|
Telèfon: 
93 374 13 79
|
Email: 
info@portadeldelta.cat
|

La platja del Prat torna a acollir aquest estiu Cinema Lliure a la Platja.


La primera sessió serà el proper 6 de juliol, a partir de les 21 hores. "Viaje al cuarto de una madre", dirigida per Celia Rico. La Leonor vol marxar de casa, però no s'atreveix a dir-ho a la seva mare. L'Estrella no vol que se'n vagi, però tampoc és capaç de retenir-la al seu costat. Mare i filla hauran d'afrontar aquesta nova etapa de la vida en la qual el seu món en comú trontolla.

La segona sessió serà 13 de juliol, a partir de les 21 hores. "Kubo y las dos cuerdas mágicas", dirigida per Travis Knight. En un Japó fantàstic un noi convoca per accident un esperit del passat i es veu obligat a enfrontar-se a déus i monstres. Per poder lluitar haurà de trobar una armadura màgica que una vegada va ser del seu pare, un samurai llegendari.

La tercera sessió serà el 20 de juliol, a partir de les 21 hores. "Bienvenida a Montparnasse", dirigida per Leónor Serraille. La Paula és una jove que busca el seu lloc en el món després d'una decepció amorosa. Arruïnada, sense treball i sense amics, començarà un viatge caòtic per París, on intentarà reconstruir la seva vida des de zero.

Data celebració: 
20 de juliol de 2019
Horari de visita: 
A partir de les 21h.
Població: 
El Prat de Llobregat
Adreça on té lloc l'activitat: 
Platja del Prat devant la guingueta El Maravillas
Preu: 
Gratuït

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
Cinema Lliure a la Platja
Telèfon: 
93 374 13 79
Email: 
info@portadeldelta.cat


© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868