Festival de Música de Prop a Cornellà de Llobregat

Aquesta activitat ha expirat.

Visita el nostre web www.turismebaixllobregat.com

Comparteix:

Els carrers de Cornellà s’ompliran de música amb tota mena de propostes, totes a l’aire lliure i gratuïtes, del 15 al 24 de novembre.

Torna el Festival de Música de Prop, una iniciativa per acostar la cultura musical al carrer i actuar com a plataforma per a grups i joves talents. Amb motiu de la celebració de Santa Cecília, el Festival acull formacions musicals de diferents estils que repassaran ritmes de tot el món i de totes les èpoques en espais oberts de la ciutat.

22 de novembre

  • A les 18 h. al Mercat Sant Ildefons - Rocking Tenders en Concert. Banda de música pop rock dels grans èxits nacionals i internacionals de tots els temps. Música en directe, elegant i divertida, en un espectacle ple de sorpreses i espontaneïtat.
  • A les 18:30 h. a l'Escola Municipal de Música Roser Cabanas - Concert d’orquestres. Intercanvi d’orquestres entre les Escoles Municipals de Música de Cornellà i Esplugues de Llobregat. Orquestra OCELL, Orquestra de Cambra d’Esplugues de Llobregat -codirigida per Antònia Parapar i Lluís Martínez- i la nostra Jove Orquestra de Cornellà –JOC-, dirigida per Domènec Gonzalez de la Rubia.
  • A les 18:30 h. a la Pl. de l’Estació - Concert amb “La Veu de Cornellà“. Els finalistes del concurs ens oferiran un espectacle únic amb repertori individual i per parelles, especialment treballat per celebrar aquesta nova edició del nostre festival de música. Amb Ingrid Machuca, Paula Chaves, Rober Gabaldón, Emma Maria Szucs, Mar Pérez i Mariba.

23 de novembre

  • A les 12 h. a la Pl. de Catalunya - Concert Cordes del Sud. Duet de violoncel i guitarra que interpreten “covers” de música actual i bandes sonores de pel·lícules. Amb el seu estil elegant i fresc aconsegueixen que cada directe sigui una experiència elèctrica que no es troba a la pantalla d’un mòbil.
  • A les 12 h. al Mercat Marsans - Música itinerant a càrrec dels gaiters de l’Associació Cultural Rosalía de Castro.
  • A les 12:30 h. a la Pl. de Lluís Companys - Les Afonettes. Formació femenina de cant a cappella, composada per cinc veus que interpreten temes de diferents gèneres musicals de pop, rock, soul, gospel…i tot sense cap tipus d’ acompanyament instrumental… només harmonies de veus i percussió vocal i corporal.
  • A les 18:30 h. al Patronat cultural i recreatiu - Mundo Chillón en concert (cantautor). Pedro Chillón, cantautor granadí, ens presentarà el seu nou disc que molestarà i enamorarà a tothom a parts iguals. Cançons que neixen com a brúixola per a poder entendre què està passant avui dia.
  • A les 20 h. al Patronat cultural i recreatiu - Albert Torres en concert. El cornellanenc recupera algunes de les seves cançons preferides per crear versions acústiques properes, marcades per la calidesa de la seva veu i acompanyades únicament de la seva guitarra.

24 de novembre

  • A les 11 h. a la Plaça del Pallars - Ludoteca Musical. Espai d’experimentació musical ideat per a tota la família! Jocs interactius on tots els participants podran tocar, crear i jugar amb diferents elements únics i molt originals, dels quals apareixerà el so i la música. La creació de ritmes, melodies i cançons, convertirà la festa en un espai sonor divertit per a infants i adults.
  • A les 12:30 h. a la Plaça del Pallars - The Penguins Band (Jamaican Music/Ska/Pop) – Vermut musical.
  • A les 13 h. a l'Església de Santa Maria - Les Corals Canten. Un any més gaudirem de les veus de tres corals de Cornellà, que ens oferiran un concert a l’aire lliure a les escales del porxo de l’església de Santa Maria: Coral Àuria, la Coral Nova de Cornellà i el Cor Nova Tardor de Cornellà.
Contacte
Nom de l'empresa organitzadora
Ajuntament de Cornellà de Llobregat
Data de celebració
Del 22 al 24 de novembre de 2019
Horari
Consultar programa
Població
Cornellà de Llobregat
Adreça on té lloc l'activitat
Carrers i places de la ciutat
Preu
Gratuït