Fira Tapa Pota Blava i Carxofa Prat

Aquesta activitat ha expirat.

Visita el nostre web www.turismebaixllobregat.com

Comparteix:

L’Associació de Gastronomia i Turisme (AGT) gestiona el Pavelló Gastronòmic de la Fira Avícola des de l’any 2010, un projecte que incloïa tant el restaurant de la Fira com la zona de degustació, a més d'altres activitats com el Showcooking. Del 2010 al 2012, el pavelló gastronòmic, és una zona de degustació amb diverses ofertes per consumir i un restaurant a la carta. La novetat de l'any 2012 va ser “l'esmorzar de pagès” desenvolupant un nou concepte gastronòmic en el qual es podrà gaudir d'ous Pota blava fregits amb Carxofa Prat.

En l’edició de la Fira Avícola 2013, amb la continuïtat de la zona degustació però eliminant el restaurant, l’AGT va organitzar el Fira Tapa Pota blava, un espai on els restauradors participants del QuintoTapa van oferir la seva tapa Pota Blava.

Durant l'edició 2014, el FiraTapa va adquirir el protagonisme, amb una zona de degustació amb 12 espais, on els restauradors oferien la seva proposta del QuintoTapa Pota blava. Es va organitzar també un Mercat de la Terra (amb Slow Food Barcelona), el Showcooking amb l'elecció de la Millor Tapa Gastronòmica del QuintoTapa, tot acompanyat amb actuacions en directe.

A les edicions del 2015 i 2016, es van introduir millores en l’organització interna de l’espai en una carpa gastronòmic més àmplia, dinamitzat amb diferents esdeveniments (música, espai Pota blava Kids,..). També es va ampliar l’oferta gastronòmica, amb 15 restauradors, que van oferir una proposta doble de tapa Potablava i Carxofa Prat. El ShowCooking per escollir la millor tapa del QuintoTapa va comptar amb la col·laboració de l’Escola Hofmann de Barcelona i que des del 2016 és el Memorial Mey Hofmann.

L’edició 2017 consolidarà el model i a més compta amb l’al·licient del nou espai recuperat per al Prat, la Granja de La Ricarda. S’hi podran degustar tapes, platets i menús amb pollastre Pota Blava i Carxofa Prat, a més d’esmorzars de pagès i de demostracions de cuina en directe (showcooking).

Contacte
Correu electrònic
mariano@agtbaix.cat
Telèfon
679 245 805
Nom de l'empresa organitzadora
Associació de Gastronomia i Turisme
Data de celebració
Del 15 al 17 de desembre de 2017
Població
El Prat de Llobregat
Adreça on té lloc l'activitat
El Prat de Llobregat