La Nit en Blanc a Corbera de Llobregat

Aquesta activitat ha expirat.

Visita el nostre web www.turismebaixllobregat.com

Comparteix:

El pròxim 16 de juny, de 20h a 00:30h, arriba La Nit en Blanc a Corbera de Llobregat, un esdeveniment turístic-cultural pioner al municipi. Durant la nit, els carrers del nucli històric de Corbera, es vestiran d'art i cultura, per fer gaudir al públic d'una nit especial entre els racons més màgics de l'indret.

Per iniciar l'acte i donar la benvinguda al públic, comptarem amb un dinamitzador de la companyia Jomeloguisjomelo.com qui farà de guia durant tota la nit d’una manera molt divertida.

La Companyia de Teatre, El Cuervo, premiada amb el Premi Jovellanos 2016 i vinguda des de Gijón, ens presentarà el seu espectacle Tienda 47, una obra de teatre d'inclusió on el públic formarà part de la història.

Per a donar un toc de llum comptarem amb els Improvisto's, una companyia artística que presentarà un espectacle de malabars de foc. Seguint amb la il·luminació, el Carrer major es convertirà en un túnel de llums on ens trobarem les Manosdefuego, unes malabaristes molt especials, que presentaran un espectacle amb malabars de llum.

I com no podia ser d'una altra manera, l'actuació més màgica de la nit anirà a càrrec del mag Marc Sàbat, qui sorprendrà amb un espectacle del tot captivador.

Per a completar la nit, posarem a disposició del públic assistent un espai gastronòmic a càrrec del bar Torero i del col·lectiu Corbera Sabors, disponible durant tota la jornada. Per amenitzar la vetllada, en aquest mateix espai hi haurà l'actuació musical del quartet de swing Jinx Jazz Band.

Les persones assistents podran seguir un itinerari delimitat pels carrers del nucli antic del poble, on al llarg de la nit es presentaran diversos passis de cada espectacle. Si més no, també es podrà fer el recorregut lliurement segons els interessos d'un mateix/a.

Per tal de garantir la qualitat dels espectacles i la gestió dels espais, es limitarà l'aforament a l'esdeveniment i es posaran a la venda entrades anticipades a un preu de 4€. Pròximament, es publicarà més informació sobre l'acte, on també s'anunciarà el mètode de compra de les entrades. La venta és anticipada i les entrades limitades

 

Per a més informació ens podeu seguir a les xarxes socials (/ajcorberall a Facebook i @ajcorberall a Twitter i Instagram) o bé contactar amb turismecorbera@corberadellobregat.cat.

Contacte
Correu electrònic
turismecorbera@corberadellobregat.cat
Telèfon
93 650 02 11
Nom de l'empresa organitzadora
Servei de turisme - Ajuntament de Corbera de Llobregat
Data de celebració
16 de juny de 2018
Població
Corbera de Llobregat
Adreça on té lloc l'activitat
Nucli històric Corbera de Llobregat