Guia de l'oci

Maria del Mar Bonet amb Borja Penalba en concert a Castelldefels

Població: 
Castelldefels
|
Telèfon: 
936651150
|
Email : 
teatre.plaza@castelldefels.org
|

Maria del Mar Bonet i Borja Penalba ja fa temps que quan els calendaris els ho permeten comparteixen escenaris.  Concert a  concert  han anat teixint complicitats musicals, i la progressió artística de la seva col·laboració ha estat imparable.

Des dels inicis de la seva carrera, Maria del Mar Bonet no ha deixat mai de cantar al País Valencià. L’any 1970 ja actuava al Micalet i és en aquest mateix teatre on cinquanta anys després i amb Borja Penalba, han enregistrat durant la pandèmia i demostrant que la cultura és segura, cançons noves i composicions inèdites, tot revistant peces imprescindibles del cançoner de la mallorquina. Acompanyats del percussionista Antonio Sánchez, ara ens presenten en una gira de recitals, el seu nou disc en directe.

Aquest disc és un enorme, inesgotable senyal de llum emès simultàniament per dos focus potentíssims. La sintonia entre Borja Penalba i Maria del Mar Bonet és fonda i anava a escriure perfecta: ho és, però d’una perfecció feliçment rara, perquè està exempta de la fredor solemne que sol acompanyar les obres que reben el qualificatiu de perfectes.

Sebastià Alzamora

Aquest disc és una conversa desperta i un esclat de poesia; una festa per als sentits i, també, una bufetada amb la mà estesa al virus traïdor. En un moment en què era tan fàcil desanimar-se, la Maria del Mar, de la mà del Borja i de l’Antonio, lluny de rendir-se, s’alçà i tornà a brindar per la vida i per l’art, tot demostrant-nos que, de vegades, els horitzons són a l’abast de les nostres mans.

Jordi Bianciotto

Data celebració: 
25 d'abril de 2021
Horari de visita: 
19 h
Població: 
Castelldefels
Adreça on té lloc l'activitat: 
Plaça de l'estació, 4
Preu: 
Entrada general 17,30 €

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
Ajuntament de Castelldefels
Telèfon: 
936651150
Email : 
teatre.plaza@castelldefels.org


© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868