Guia de l'oci

"Orgasmes” amb Roger Pera i Sam Sánchez a La Passió d'Esparreguera

Població: 
Esparreguera
|
Telèfon: 
693725264
|

28 de MARÇ de 2021, 18h al Teatre de La Passió d’Esparreguera.

Orgasmes és l’explícit nom de la divertida comèdia basada en el text de Dan Israely. Està interpretada per Roger Pera i Sam Sánchez i dirigida per Oscar Contreras. No, no és un espectacle porno com podria semblar pel seu títol sinó una obra de teatre que tracta de les diferències entre homes i dones. Es va estrenar a Los Ángeles el 2003 i va aconseguir un gran èxit a Broadway.

Per què els homes i les dones no poden portar-se bé? Perquè Déu va crear primer l’home però, amb les presses pròpies de l’estrès de l’època, va cometre alguns errors de principiant. Va perfeccionar de seguida el model i va crear a la dona. Entre tots dos hi va haver algunes diferències físiques evidents, però també de tipus emocional i de comportament. Cervell i cor no obeïen a les demandes de la mateixa manera.

Aquests desajustos de tipus racional i emocional han mantingut a homes i dones a mata-degolla fins als nostres dies. Però el sexe és poderós, ens atrau i ens uneix. I aconsegueix que, en definitiva, ens puguem estimar i respectar com a parella. Al cap i a la fi tots som el resultat d’un orgasme o de dos, en el millor dels casos.

Durada de l’espectacle: 70 minuts

Preu: Des de 13€

* Amb totes les mesures de seguretat i normativa Covid. 

Mesures de seguretat: 
Ús obligatori de la mascareta en tot moment, entrades i sortides esglaonades, control de temperatura i rentat de mans.
Data celebració: 
28 de març de 2021
Horari de visita: 
18h
Població: 
Esparreguera
Adreça on té lloc l'activitat: 
La Passió d'Esparreguera
Preu: 
Des de 13 €

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
La Passió d'Esparreguera
Telèfon: 
693725264


© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868