Guia de l'oci

Raynald Colom a l'Ateneu Santfeliuenc

Població: 
Sant Feliu de Llobregat
|
Telèfon: 
936853242
|
Email : 
informacio@contrabaix.com
|
Raynald Colom

El trompetista Raynald Colom presenta el seu últim projecte The Barcelona Session gravat amb grans músics de l’escena internacional del jazz: Danny Grissett al piano, Joe Sanders al baix i Greg Hutchinson a la bateria.

Després de 7 anys de silenci discogràfic com a líder, Raynald Colom torna amb un àlbum en viu en el que juguen a eternitzar una ciutat, a musicalitzar els seus ritmes, a reinventar els seus crits i xiulets interiors. Un salt mitològic per Barcelona, a través de coordenades subtils, milers de vegades retratades.

El nou projecte de Colom té precisament en compte totes les possibilitats de salts: viure i sentir els carrers mediterranis sota cercles i línies, perdre’s, trobar el camí i, més endavant, trobar-se (…). Apareix l’abstracció i uns minuts més tard es fonamenta.

Raynald Colom s’ha convertit en una referència de fusió de jazz i flamenc i obres clàssiques. Nomenat al premi Django d’Or i primer músic de jazz a guanyar el prestigiós premi “Puig Porret” a Espanya, ha tocat i gravat amb multitud d’artistes reconeguts internacionalment com Mulgrew Miller, Greg Osby, Jorge Pardo, Duquende, Nicholas Payton, Chicuelo o Manu Chao, per nomenar alguns.

Raynald Colom, trompeta.
Tony Tixier, piano.
Francesco Ciniglio, bateria.
Per confirmar, contrabaix.

Data celebració: 
17 d'abril de 2020
Horari de visita: 
21:30h
Població: 
Sant Feliu de Llobregat
Adreça on té lloc l'activitat: 
Ateneu Santfeliuenc, Vidal i Ribas 23-25
Preu: 
11€ anticipada 14€ taquilla

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
Cicle ContraBaix
Telèfon: 
936853242
Email : 
informacio@contrabaix.com


Raynald Colom

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868