Guia de l'oci

Roses de Tardor a Sant Feliu de Llobregat

Població: 
Sant Feliu de Llobregat
|
Telèfon: 
93 685 32 42
|
Roses de Tardor 2019

El Palau Falguera s'omplirà del 8 al 10 de novembre dels colors, les aromes i les textures pròpies de la tardor amb motiu de la celebració de la desena edició de Roses de Tardor. Sota aquest nom s'organitzaran diferents activitats al voltant del món de les roses i els bolets entre altres. Hi haurà exposicions, tallers, conferències, espectacles i venda de productes d'artesania. L'objectiu és oferir, des d'un espai tan emblemàtic com el Palau Falguera, un assortiment d'activitats adreçades a tots els públics per difondre la riquesa dels productes de tardor en un ambient festiu.

Entre les exposicions destaca la mostra Roses de Tardor, amb exemplars procedents del parc del Roserar de Dot i Camprubí, del parc de Torreblanca i de diferents persones aficionades, així com la mostra d'ikebana amb roses, la de bonsai i la 33a exposició de bolets a Collserola, amb més de cent varietats que s'hauran recollit el mateix dia als boscos de Collserola.

Les activitats de Roses de Tardor estan impulsades per l'Associació Amics de les Roses de Sant Feliu, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Feliu.

Data celebració: 
Del 8 al 10 de novembre de 2019
Horari de visita: 
Consultar programa activitats
Població: 
Sant Feliu de Llobregat
Adreça on té lloc l'activitat: 
Palau Falguera
Preu: 
A consultar

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
Amics de les Roses amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat
Telèfon: 
93 685 32 42


Roses de Tardor 2019

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868