Roses de Tardor a Sant Feliu de Llobregat

Aquesta activitat ha expirat.

Visita el nostre web www.turismebaixllobregat.com

Comparteix:

El Palau Falguera s'omplirà del 8 al 10 de novembre dels colors, les aromes i les textures pròpies de la tardor amb motiu de la celebració de la desena edició de Roses de Tardor. Sota aquest nom s'organitzaran diferents activitats al voltant del món de les roses i els bolets entre altres. Hi haurà exposicions, tallers, conferències, espectacles i venda de productes d'artesania. L'objectiu és oferir, des d'un espai tan emblemàtic com el Palau Falguera, un assortiment d'activitats adreçades a tots els públics per difondre la riquesa dels productes de tardor en un ambient festiu.

Entre les exposicions destaca la mostra Roses de Tardor, amb exemplars procedents del parc del Roserar de Dot i Camprubí, del parc de Torreblanca i de diferents persones aficionades, així com la mostra d'ikebana amb roses, la de bonsai i la 33a exposició de bolets a Collserola, amb més de cent varietats que s'hauran recollit el mateix dia als boscos de Collserola.

Les activitats de Roses de Tardor estan impulsades per l'Associació Amics de les Roses de Sant Feliu, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Feliu.

Contacte
Nom de l'empresa organitzadora
Amics de les Roses amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat
Data de celebració
Del 8 al 10 de novembre de 2019
Horari
Consultar programa activitats
Població
Sant Feliu de Llobregat
Adreça on té lloc l'activitat
Palau Falguera
Preu
A consultar