Guia de l'oci

Sant Vicenç dels Horts viu la Passió per Setmana Santa des de casa

Població: 
Sant Vicenç dels Horts
|
Telèfon: 
93 656 15 51
|

Aquests dies, l’Ajuntament, el Cos de Portants del Sant Crist i la Cofradía de Nuestra Señora de la Soledad y el Santísimo Cristo de la Salud, recuperen la Passió x la Setmana Santa amb els moments més destacats de l'any passat, gentilesa de l’A.C.A Sant Vicenç TV. Ja que Sant Vicenç dels Horts no podrà viure en directe la Setmana Santa a causa de l’excepcionalitat del moment, és una manera de mantenir-la viva i de poder gaudir-la, almenys, des de casa.

Pel que fa a les dues processons, podeu recuperar els vídeos a:

  • Processó de Dijous Sant aquí
  • Processó de Divendres Sant aquí

 

Alhora, l’A.C.A Sant Vicenç TV cobrirà en directe els oficis de Setmana Santa des de l’Església de Sant Vicenç: el de dijous a les 20 h, divendres a les 12h, dissabte a les 20 h i diumenge a les 12 h. A més a més, divendres 10 d’abril, després de retransmetre l’ofici, la TV local farà un especial de Setmana Santa a partir de les 15 h. Es podrà gaudir de l’Auto Sacramental del 2017, el concert de bandes participants a les processons, la processó de dijous sant amb  saetes i la processó de divendres sant de l’any passat. Tot plegat, l’especial en directe i la resta de vídeos d’altres anys, ho podreu veure a la TDT i al canal de Youtube de l’A.C.A Sant Vicenç TV.

 

Auto confinat

L'elenc d’actors i actrius de l’Auto Sacramental han preparat una versió de confinament de la representació de les últimes hores de la vida de Jesús. Han gravat les escenes de l'Auto Sacramental a casa i les han compartit a les seves Xarxes Socials. Podeu veure l'Auto confinat aquí .

Data celebració: 
#ElBaixLlobregatDesDeCasa
Població: 
Sant Vicenç dels Horts

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts
Telèfon: 
93 656 15 51


© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868