Tortell Poltrona - Que Bèstia! a Martorell

Aquesta activitat ha expirat.

Visita el nostre web www.turismebaixllobregat.com

Comparteix:

Espectacle inspirat en els grans pallassos d'inicis i mitjans del segle XX que ens han deixat un llegat que no marceix. Situacions absurdes i gags que ens fan petar de riure com quan es van crear fa dècades. Un homenatge a aquells personatges fantàstics que van fer riure els nostres avantpassats, on no hi pot faltar un altre clàssic d'un espectacle de pallassos: la música.

ACTIVITAT INCLOSA DINS L'ABONAMENT DE TARDOR. 

Fitxers adjunts
Contacte
Correu electrònic
cultura@martorell.cat
Telèfon
937750050
Nom de l'empresa organitzadora
Patronat Municipal de Serveis d'Atenció a les Persones de Martorell
Data de celebració
25 d'octubre de 2020
Horari
12 h
Població
Martorell
Adreça on té lloc l'activitat
Nau#2 de Ca n'Oliveres (c. Juan de la Cierva, 2)
Preu
Preus: anticipada: 5 €, general; 4 € públic jove de fins a 25 anys o públic més gran de 65 anys o pensionista. Taquilla: 6 €
Mesures de seguretat
MESURES DE SEGURETAT: Cal mantenir una distància de seguretat entre persones de 1.5 metres. L’ús de la mascareta és obligatori en tot moment. A l'entrada de l'espai hi haurà dispensadors de gel hidroalcohòlic. L'aforament i la disposició dels seients compliran les distàncies de seguretat requerides. L'accés i la sortida es farà de manera esglaonada i sota control del personal d'acomodació per garantir la distància de seguretat. No es facilitarà cap full ni programa de ma. La informació estarà únicament disponible en línia. Caldrà arribar als espais de representació amb prou antelació per facilitar l’entrada esglaonada. Et recomanem portar l’entrada descarregada al mòbil per evitar al màxim el contacte amb paper. Si penses que pots tenir símptomes de la COVID-19 o has estat en contacte amb algú diagnosticat del virus, queda't a casa. Segur que tenim l'oportunitat de retrobar-nos ben aviat.