Guia de l'oci

Una visió contemporània de la Cobla: de l'amor a l'èpica i dels clàssics als actuals

Població: 
Olesa de Montserrat
|
Telèfon: 
699 001 413
|
Email : 
olesasardanista@aolesa.com
Concert per a piano i cobla sobre temes de "Mar i Cel"
Les entrades anticipades per a l’espectacle es poden comprar online a www.lapassio.cat o bé a la Secretaria de La Passió d'Olesa (C/Anselm Clavé, 109) de dilluns a divendres de 17 a 21 h. Per un temps limitat, aquestes entrades es podran adquirir per tan sols 11 €.
 
La Passió d’Olesa acollirà aquest concert únic per celebrar el 40è aniversari de l’Aplec de la Sardana d’Olesa de Montserrat; serà el diumenge 21 de juny de 2020 a les 20 h. Sota el títol ‘Una visió contemporània de la Cobla – de l’amor a l’èpica i dels clàssics als actuals’, es podrà gaudir de La Cobla Marinada acompanyada al piano pel compositor Albert Guinovart i dirigida per Marc Timón Barceló.
 

Un concert excepcional

Totes les manifestacions artístiques són sensibles al seu entorn i al seu temps. La música per a cobla del segle XXI recull les inquietuds i els interessos del que es mou més enllà de les rotllanes d’aplecs i ballades i incorporen el ric i variat bagatge dels nous compositors. Albert Guinovart, Marc Timón i la Cobla Marinada ens presenten en un extraordinari concert de música per a cobla, amb obres de Joaquim Serra, Josep Maria Ruera, Emili Saló, Antoni Ros Marbà, Joan Albert Amargós, Salvador Brotons, Albert Guinovart i Marc Timón.

Data celebració: 
21 de juny de 2020
Horari de visita: 
20 h
Població: 
Olesa de Montserrat
Adreça on té lloc l'activitat: 
Teatre de la Passió d'Olesa de Montserrat (pl. de l'Oli s/n)
Preu: 
11 € (per temps limitat) 16€ (Anticipada)

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
ACF Olesa Sardanista
Telèfon: 
699 001 413
Email : 
olesasardanista@aolesa.com


Concert per a piano i cobla sobre temes de "Mar i Cel"

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868