Guia de l'oci

Festival de ciència ficció i arts, FORÁNEA a Corbera

Població: 
Corbera de Llobregat
|
Telèfon: 
936500211
|
Email : 
info@foranea.cat
|

El festival FORANEA celebrarà la seva segona edició els dies 26 i 27 d’octubre de 2019 al Teatre de la Societat Diadema de Corbera de Llobregat. Enguany, el festival aposta per augmentar l’oferta d’espectacles i consolidar-se com el festival d’arts escèniques referent a la comarca del Baix Llobregat.

El FORANEA, que va néixer l’any passat amb l’objectiu d’ampliar l’oferta cultural de Corbera i rodalies, és una plataforma d’exhibició per la creació escènica innovadora i multidisciplinària. L’eix temàtic del festival és la ciència-ficció en qualsevol de les seves múltiples temàtiques: societats distòpiques, paradoxes temporals, futurs desenvolupaments científics, vida en altres planetes, intel·ligències artificials, etc.

Arran de l’èxit de la primera edició, el festival repetirà el format de l’any passat amb entrada gratuïta pels assistents i tres línies diferenciades de programació: per una banda, espectacles ja consolidats i de gran format, com és el cas dImmortal, la comèdia futurista escrita per Marc Angelet i Alejo Levis, i protagonitzada per Bruno Oro; així com també el concert Revisiting Bowie, d’Adrià Plana, un homenatge a l’icònic músic britànic David Bowie, un dels màxims exponents de la música lligada a la ciència-ficció.

Per altra banda, es presentarà una mostra de peces multidisciplinàries de nova dramatúrgia de mig i petit format a més d’altres activitats complementàries, com un concurs dinamitzat per l’actor Roc Esquius i ambientat en 1984, de George Orwell, en el qual els participants hauran de superar diverses proves de coneixements sobre la ciència-ficció en les arts per tal de no ser descoberts pel Gran Germà.

Data celebració: 
26 i 27 d'octubre de 2019
Horari de visita: 
Dissabte 26 de 16:00 a 23:00h Diumenge 27 de 10:30 a 20:00h
Població: 
Corbera de Llobregat
Adreça on té lloc l'activitat: 
Teatre Societat Diadema (c/Sant Antoni, 30)
Documentació adjunta: 

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
Foránea i Ajuntament de Corbera de Llobregat
Telèfon: 
936500211
Email : 
info@foranea.cat


© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868