Fusta, paper i tisora a l'Ateneu Santfeliuenc

Aquesta activitat ha expirat.

Visita el nostre web www.turismebaixllobregat.com

Comparteix:

El 24 d’abril l'USLA porta a l’Ateneu una doble activitat per a recordar l’artista Joan Brossa en el centenari del seu naixement i dins de la Setmana de la Llengua de la ciutat.

Fusta, paper i tisora (escultura-gràfics-collage) és una mostra en la que dos artistes de diferent generacions i semblant ADN (pare i fill) exposen obres producte de dos llenguatges plàstics ben diferents, agermanats per una sensibilitat artística i poètica comuna. D’una banda les formes tridimensionals de les escultures en fusta d’en Llorenç García inspirades en formes d’elements de la natura, com ocells i llavors, capturant vols, eclosions imperceptibles i moments efímers. I d’una altra el treball gràfic d’en Ferran García: les ‟lleixiugrafies” fixant els poemes de Francesc Garriga i els collages de la sèrie publicada recentment al llibre Most de mots (laBreu Edicions) on juga amb les imatges i les paraules i els anagrames, i que també serà presentat en l’acte inaugural de l’exposició.

L'exposició romandrà oberta de dilluns a divendres, de 17 a 21 h, fins el 3 de maig.

Contacte
Correu electrònic
laura@ateneusantfeliuenc.org
Telèfon
936853242
Nom de l'empresa organitzadora
Ateneu Santfeliuenc
Data de celebració
24 d'abril de 2019
Horari
Inauguració i presentació del llibre: 19 h Horari obertura exposició: de dilluns a divendres, de 17 a 21 h, fins el 3 de maig.
Població
Sant Feliu de Llobregat
Adreça on té lloc l'activitat
Vidal i Ribas, 25
Preu
Entrada lliure