Guia de l'oci

Fusta, paper i tisora a l'Ateneu Santfeliuenc

Població: 
Sant Feliu de Llobregat
|
Telèfon: 
936853242
|
Email: 
laura@ateneusantfeliuenc.org
|
fusta paper tisora

El 24 d’abril l'USLA porta a l’Ateneu una doble activitat per a recordar l’artista Joan Brossa en el centenari del seu naixement i dins de la Setmana de la Llengua de la ciutat.

Fusta, paper i tisora (escultura-gràfics-collage) és una mostra en la que dos artistes de diferent generacions i semblant ADN (pare i fill) exposen obres producte de dos llenguatges plàstics ben diferents, agermanats per una sensibilitat artística i poètica comuna. D’una banda les formes tridimensionals de les escultures en fusta d’en Llorenç García inspirades en formes d’elements de la natura, com ocells i llavors, capturant vols, eclosions imperceptibles i moments efímers. I d’una altra el treball gràfic d’en Ferran García: les ‟lleixiugrafies” fixant els poemes de Francesc Garriga i els collages de la sèrie publicada recentment al llibre Most de mots (laBreu Edicions) on juga amb les imatges i les paraules i els anagrames, i que també serà presentat en l’acte inaugural de l’exposició.

L'exposició romandrà oberta de dilluns a divendres, de 17 a 21 h, fins el 3 de maig.

Data celebració: 
24 d'abril de 2019
Horari de visita: 
Inauguració i presentació del llibre: 19 h Horari obertura exposició: de dilluns a divendres, de 17 a 21 h, fins el 3 de maig.
Població: 
Sant Feliu de Llobregat
Adreça on té lloc l'activitat: 
Vidal i Ribas, 25
Preu: 
Entrada lliure

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
Ateneu Santfeliuenc
Telèfon: 
936853242
Email: 
laura@ateneusantfeliuenc.org
Guia de l'oci


fusta paper tisora

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868