9a Edició del Tapes i Canyes a St Vicenç dels Horts

Aquesta activitat ha expirat.

Visita el nostre web www.turismebaixllobregat.com

Comparteix:

L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts i la Unió de Botiguers promouen una nova edició de la Tapes i Canyes, la mostra de petites elaboracions culinàries que es podran degustar a bars, restaurants i pastisseries de la ciutat. Enguany hi participen 17 establiments, que a partir del 24 de setembre i fins el 4 d’octubre oferiran a la població les seves propostes gastronòmiques. Com a novetat, en aquesta novena edició els plats creats amb els productes locals i de temporada estaran inspirats en les cuines del món. Així, el veïnat podrà tastar els sabors típics de països que van des de Japó fins a Paraguai, passant per Grècia, Itàlia o Mèxic.

En aquesta edició es lliuraran quatre premis a les millors tapes. Dos premis s’atorgaran per votació popular d’acord amb les valoracions del veïnat que degusti els plats. Els altres dos, en canvi, els atorgarà un jurat professional que anirà a valorar d’incògnit les elaboracions. En ambdós casos, es farà l’entrega d’un diploma als establiments guanyadors que reconeixerà les millors tapes del 2020. També podran participar a l’espai gastronòmic de la plaça de Lluís Companys en el marc de la 37a Mostra Comercial i Agrícola, que tindrà lloc els dies 23 i 24 de gener de 2021.

I pel que fa a la clientela, se sortejarà un àpat (esmorzar, dinar, berenar o sopar) per a dues persones a qualsevol dels 17 establiments participants.
Hi haurà unes butlletes que caldrà omplir i dipositar en unes urnes que hi haurà a cada local de restauració.

Trobareu tots els establiments que hi participen, a més de la tapa que ofereixen, a la guia de la 9a edició de Canyes i Tapes.

 

Si vols veure els vídeos, descarrega-te'ls al següent enllaç: https://we.tl/t-MqoOSC00iG

Fitxers adjunts
Contacte
Correu electrònic
suportcomercial@svh.cat
Telèfon
936807100
Nom de l'empresa organitzadora
Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts
Data de celebració
Fins al 4 d'octubre de 2020
Població
Sant Vicenç dels Horts
Adreça on té lloc l'activitat
Establiments participants a la campanya de promoció gastronòmica
Preu
3,5 euros (tapa i beguda)