Ca n'Estella Market 2019 a Sant Esteve Sesrovires

Aquesta activitat ha expirat.

Visita el nostre web www.turismebaixllobregat.com

Comparteix:

EL 'CA N'ESTELLA MARKET' DÓNA INICI A LA TEMPORADA NADALENCA AMB GASTRONOMIA, SHOPPING, MÚSICA I ENTRETENIMENT PER A TOTS ELS PÚBLICS

El cap de setmana del 23 i 24 de novembre, la família Rabetllat i Vidal celebrarà el 'Ca N'Estella Market', que arriba a la cinquena edició amb un èxit in crescendo.

Una masia del segle XIX a 20 minuts de Barcelona és un espai ideal per escapar-se de la ciutat. Cada any, les portes d'aquesta masia s'obren de bat a bat per descobrir al visitant un munt de propostes per preparar el Nadal amb el 'Ca N'Estella Market'. Aquest cop tindrà lloc el 23 i el 24 de novembre, en una cinquena edició que consolida el format de cap de setmana de l'esdeveniment. L'encesa de llums tindrà lloc el dissabte a les 6 de la tarda, amb sorpresa inclosa.

L'eix central i el punt de partida del Ca N'Estella Market és la gastronomia, que aquest any es concentra al 'Racó Gourmet', on s'hi podran trobar des d'embotits artesans a les cookies més originals, passant per formatges, melmelades, delícies gastronòmiques i la novetat dels  productes de l'Horta del Baix Llobregat'.

Al Wine Bar del Market s'hi podran degustar tots els vins Clot dels Oms i els caves Rabetllat i Vidal que la família elabora en aquesta mateixa masia de Ca N'Estella i que són reconegut internacionalment, any rere any, als certàmens més prestigiosos, però a més, amb motiu de l'esdeveniment, s'hi podran descobrir en exclusiva vins d'edició limitada que formen part de la col·lecció privada de la família i que no tenen presència al mercat. Un dels moments que el visitant no es pot perdre serà la presentació de l'oli novell de Ca N'Estella, elaborat amb olives de la varietat arbequina de la finca i que tindrà lloc el dissabte.

 

Molt més que gastronomia

El Market ha anat creixent amb cada edició, i s'hi poden trobar un munt de propostes d'artesania, decoració, regals i lifestyle que satisfaran tant els que vinguin a fer un tomb amb amics com els que s'hi acostin en parella. Les famílies hi trobaran a més opcions d'entreteniment per a la mainada, amb tallers i activitats diversos. Tot plegat a la Masia de Ca N'Estella, on l'epicentre del Pati de les Magnòlies acollirà l'ambientació musical de Júlia Díaz i Eric Castillo, l'actuació del cor de noies Xamusia, l'espectacle dels Castellers de Sarrià.

 

Per a més informació, consultar PDF adjunt amb el programa d'activitats.

 

Fitxers adjunts
Contacte
Correu electrònic
visits@fincacanestella.com
Telèfon
618 75 30 66
Nom de l'empresa organitzadora
Bodegues Ca n'Estella
Data de celebració
23 i 24 de novembre de 2019
Horari
Dissabte 23 de novembre: de les 11 del matí fins a les 22 del vespre Diumenge 24 de novembre: de les 11 del matí fins a les 17 de la tarda
Població
Sant Esteve Sesrovires
Adreça on té lloc l'activitat
Masia Ca n'Estella, s/n
Preu
Entrada lliure