Esmorzar de pagès a Ca n'Estella

Aquesta activitat ha expirat.

Visita el nostre web www.turismebaixllobregat.com

Comparteix:

Vols començar el dia amb energia, tot vivint una experiència sensorial de les que ja no es troben? A Ca n’Estella us volem oferir la possibilitat de compartir amb nosaltres un esmorzar de pagès. Un esmorzar com el que feien els nostres avis quan treballaven a la vinya, aquells que els hi donaven força i energia per poder afrontar tota una dura jornada treballant la terra.

La vostra feina però serà diferent, la vostra missió serà gaudir d’un matí diferent en un entorn privilegiat i conèixer de ben a prop el meravellós món del vi i del cava i deixar-vos emportar pels sentis i per les emocions. Volem que visqueu una experiència sensorial.

A les 10h hi haurà una copa de cava de benvinguda al pati de Ca n’Estella, tot seguit farem una visita guiada pel celler i la masia i després farem un bon esmorzar a base de pa amb tomàquet acompanyat per embotits i formatges de la zona i ho acompanyarem tot amb els nostres Caves Rabetllat i Vidal i els nostres vins Clot dels Oms, ambdós productes premiats internacionalment.

Fitxers adjunts
Contacte
Correu electrònic
visits@fincacanestella.com
Telèfon
618 75 30 66
Nom de l'empresa organitzadora
Bodegues Ca n'Estella
Data de celebració
Febrer de 2020 (tots els dies)
Horari
A les 10.30 h
Població
Sant Esteve Sesrovires
Adreça on té lloc l'activitat
Bodegues Ca n'Estella
Preu
19,90 €