La Fira Tapa Pota Blava i Carxofa Prat al Prat de Llobregat

Aquesta activitat ha expirat.

Visita el nostre web www.turismebaixllobregat.com

Comparteix:

Els dies 13, 14 i 15 de desembre torna el Fira Tapa de Pota Blava i de Carxofa Prat. L’espai gastronòmic es consolida dins La Ricarda, a l’interior de la granja, i s’integra amb la promoció turística i de producte del territori. S’estrena un nou format, els “platillos” de Pota Blava i Carxofa Prat amb el segell del #ElPratDegustal. També hi haurà espai pel menú de la Fira i els esmorzars de pagès, uns clàssics de Fira Avícola


La Ricarda, cualquier 3

La 46a edició de la Fira Avícola del Prat, la mostra que té el Pota Blava com a protagonista, torna a ocupar la granja de la Ricarda. Els camps del Parc Agrari del Baix Llobregat tornaran a estar més a prop que mai del públic en aquest espai, una antiga granja lletera reconstruïda que obre les portes a la ciutat i la comarca. En l’edició, l’espai gastronòmic tornarà a ocupar una de les naus de la granja, i es donarà més protagonisme a la cuina basada en els productes locals i a la marca gastronòmica #ElPratDegustal. A més, l’espai gastronòmic es donarà la mà a la terrasa del FiraTapa amb els diferents estands de difusió del turisme amb vocació sostenible que es desenvolupa a territori pratenc, unit a la difusió també a la divulgació del valor producte local.

 

El FiraTapa estrena format gastronòmic, els platillos

La nau de 600 m2 que acollirà la Fira Tapa Pota Blava i Carxofa Prat i el restaurant posaran de nou l’accent en la gastronomia local. Les estrelles de l’oferta gastronòmica local seran el Pota Blava i la Carxofa Prat, i es podran degustar en un nou format, els platillos, amb degustacions més elaborades que portaran el segell d’alguns dels millors bars i restaurants de la ciutat, sota el paraigues de #ElPratDegustal. Es manté el menú del Consell Regulador Raça Prat i el take away Pota Blava, així com l’esmorzar de pagès.

A més de bona gastronomia, l’espai també s’omplirà d’actuacions musicals, activitats infantils i ShowCookings per descobrir en directe els secrets del Pota Blava i la Carxofa Prat, a més de l’acte d’entrega del premi a la millor tapa gastronòmica del QuintoTapa Pota Blava.

Contacte
Correu electrònic
mariano@agtbaix.cat
Telèfon
679 245 805
Nom de l'empresa organitzadora
AGT · Ajuntament del Prat
Data de celebració
13, 14 i 15 de desembre de 2019
Horari
A consultar
Població
El Prat de Llobregat
Adreça on té lloc l'activitat
Granja de la Ricarda
Preu
A consular