Nova edició de la ruta gastronòmica amb Pota Blava al Prat

Aquesta activitat ha expirat.

Visita el nostre web www.turismebaixllobregat.com

Comparteix:

L’AGT arrenca temporada al Prat amb la seva ruta més potent amb el Pota Blava com a protagonista. Del 10 al 27 d'octubre  la ruta gastronòmica de referència al Baix Llobregat, que compta amb el suport de l’Ajuntament del Prat
    
El rei del corral no pot aguantar més! Vol tornar a ser el protagonista gastronòmic de la tardor i el QuintoTapa serà la seva entrada per la porta gran. El Pota Blava es tornarà a posar rumbero del 10 al 27 d'octubre, amb una nova edició del QuintoTapa. Aquesta au recorrerà tots els bars i restaurants dels més de 30 participants del Prat en forma de tapa. Novament, es vol donar protagonisme a un producte de primera que tenim a casa nostra, amb uns restauradors rere fogons amb un producte de primera que aixecarà la libido a més d'un, després de vendre més de 70.000 tapes a la ruta Pota Blava 2018.

El Pota Blava, un producte de primera

El Pota Blava no és un pollastre normal, i és fàcil detectar-ho: no per casualitat va ser el primer pollastre amb IGP de l'Estat. Un plomatge viu, una cresta amb 5 o 6 puntes, i unes cuixes sense plomes i allargades amb un color blau pissarrós. Quan surt de la cassola el resultat és espectacular amb una carn fina i melosa, un gust i sabor persistents, rica en proteïnes i pocs greixos. Els restauradors del QuintoTapa també apostaran pel producte local i de temporada: amb el QuintoTapa s’ofereix l’oportunitat de degustar-los en format de tapa i d’apropar-nos també una alimentació més saludable.
Continua la proposta de la tapa Pota Blava (de 3,5 €) i la tapa de la casa (de 3 €) amb un Quinto Magna, a més de poder gaudir de les propostes amb vins DO Penedès.  I els tapaports plens de segells dels restauradors participants, que podran optar a un munt de premis.

 

#ElPratMola i molt!

La seva gastronomia del Prat ens col·loca al mapa i és l’excusa per ensenyar una de les ciutats molones del Baix Llobregat, amb uns espais naturals i un Parc Agrari que són l'enveja d'altres municipis. Amb el QuintoTapa no només fem ballar el paladar, sinó també el territori!

Contacte
Correu electrònic
info@agtbaix.cat
Telèfon
679 24 58 05
Nom de l'empresa organitzadora
AGT · Ajuntament del Prat
Data de celebració
Fins al 27 d'octubre de 2019
Població
El Prat de Llobregat