Guia de l'oci

Pastís de pastanaga de la xef Cristina Roig

Població: 
Baix Llobregat
|
Telèfon: 
-

Pastís de Pastanaga

Ingredients

200g de pastanaga neta fresca ratllada (prèviament pelada) / 175 g farina passada per un tamís / 8 g de llevat tipus royal / Una culleradeta de bicarbonat / 2 ous de gallines felices / 50 g sucre morè / 50 g de sucre blanc / 100 ml d'oli d'oliva arbequina / mica de cardamom en pols / mica d'anís estrellat en pols / mica de ratlladura de llimona / un polsim de ratlladura de taronja / un pessic de canyella en pols / un pessic de nou moscada / mica de gingebre en pols / mitjana baina de vainilla (les llavors) / 30 g de nous torrades 15 minuts a 180 ºC i lleugerament partides / una culleradeta de sal

 

Per a la crema de formatge: 50 g de sucre glacé tamisat / 40 g de mantega sense sal a temperatura ambient / 200 g de formatge per untar, tipus Philadelphia / El suc de mitja llimona

 

Com ho fem?

Pa de pessic: Batre els ous amb el sucre fins que quedin ben esponjosos, amb molt de compte afegir la resta d'ingredients deixant la farina per al final. Agafar un motlle d'uns 14 cm de diàmetre i posar paper de forn a la base, untar-lo bé amb mantega i farina.

Preescalfar el forn a 180 ºC i coure al forn uns 40 min.

Crema: Batre la mantega amb el sucre fins que es faci una crema i afegir el formatge fresc. Posar en una màniga amb filtre arrissat i reservar a la nevera (Decorar el pastís amb la crema un cop freda)

Data celebració: 
#ElBaixLlobregatDesDeCasa
Població: 
Baix Llobregat

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
Cristina Roig
Telèfon: 
-


© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868