Un Nadal també per a vegetarians a Marimorena de Sant Boi de Llobregat

Aquesta activitat ha expirat.

Visita el nostre web www.turismebaixllobregat.com

Comparteix:

El xef Albert Mendiola torna a potenciar els plats vegetals a la seva carta de Marimorena. Aquest Nadal, el cuiner ofereix plats tradicionals, però també en les seves versions vegetals, i afegeix a la carta algunes especialitats 100% veggies. I tots ells, elaborats amb ingredients del Parc Agrari del Baix Llobregat. 

En la carta de Marimorena, tant de Sant Boi com de Barcelona, on Mendiola també té un restaurant, es podran degustar, per tant, plats 100% vegetals com l'Escudella Vegetal, els bunyols de carxofa, la Royal de carabassa escalivada amb vel i caramel de carabassa, el Moniato rostit amb amanida de fruits vermells de tardor, l'Steak Tartar vegetal amb col kale, mandarina, xips de yuca i perles de vinagre de riesling, o el "Suquet" de carxofa, una mar i muntanya vegetal, perquè està elaborat a més amb bolets, algues i plàncton. I com a denominador comú de tots ells, el predomini dels productes del Parc Agrari del Baix Llobregat. 

A més, un any més, els plats de la carta poden demanar-se per a portar. Perquè si no pots tastar la cuina de Mendiola en les seves taules, pots fer-ho en la teva. Plats i receptes per a engalanar les taules casolanes sense cuinar. 

Marimorena BCN i Marimorena Sant Boi tancaran en les dates més assenyalades (el 24 de desembre a la nit, el 25 Nadal, 31 de desembre nit, i l'1 de gener, Any Nou). Per això, aquest any es manté el servei de "take away", perquè la idea és que els seus clients puguin recollir les seves comandes hores abans, llestos pràcticament per a escalfar i emplatar (exceptuant alguna elaboració d'últim moment, que el xef deixarà degudament detallada pas a pas).

Contacte
Correu electrònic
reservas@marimorena.es
Telèfon
93 630 66 06
Nom de l'empresa organitzadora
Marimorena
Data de celebració
Desembre de 2019
Horari
A consultar
Població
Sant Boi de Llobregat
Adreça on té lloc l'activitat
Rda. Sant Ramón, 131. Sant Boi de Llobregat
Preu
A consultar