Guia de l'oci

Visites amb un 15% dte a la Fàbrica Estrella Damm

Població: 
El Prat de Llobregat
|
Telèfon: 
932909560
|
Email : 
vfabrica@estrelladamm.es
|
Estrella Damm

Vols conèixer com s'elabora la nostra Estrella? La Fàbrica Estrella Damm del Prat de Llobregat us ofereix la possibilitat de descobrir aquest procès, posant enfàsis en els punts que fan de l'Estrella una cervesa exceptional, com l'ús d'ingredients naturals. 

I per finalitzar, un tast organolèptic d'Estrella i altres cerveses Damm culminaran la vostra experiència. Oferim dos formats de tast final; un tast bàsic de 4 cerveses o un tast especial de 6. 

L'edat mínima per a realitzar l'activitat és a partir dels 18 anys. 

 

ATENCIÓ:

Gaudeix d'un 15% de dte. a la visita de la fàbrica Estrella Damm del Prat de Llobregat amb el codi de reserva turismebll. El descompte s'aplica a totes les sessions programades.

 

Com es fa la reserva?

La reserva es pot fer online, per telèfon, o per email.

*Per gaudir de la promoció cada reserva accepta un màxim de 6 persones.

RESERVA ONLINE: cal entrar al web https://visitas.estrelladamm.com/es#Reservations , seguir els pasos de compra, seleccionar la visita i idioma desitjat, i indicar el codi promocional: turismebll

RESERVA PER TELÈFON I/O PER EMAIL: cal trucar al 93 290 95 60 o enviar un correu a vfabrica@estrelladamm.es (indiqueu la promoció: turismebll).

Horari d'atenció telefònica: De dilluns a divendres de 9h a 15h  |  Dissabtes, diumenges i festius de 10h a 14h.

 

Codi promoció: turismebll

 

 

Mesures de seguretat: 
1. Obligatorietat d´accedir a la Fàbrica Estrella Damm amb mascareta per tal de realitzar la visita. La mascareta cal dur-la de casa. 2. Manteniment de la distància de seguretat d’1,5 metres durant l´espera en el punt de trobada (Ronda Ponent, 41. El Prat de Llobregat). 3. Caldrà respectar la distància de seguretat d’1,5 metres amb la resta de visitants durant tota la visita. 4. Només podran utilitzar l’ascensor les persones amb mobilitat reduïda i de forma individual. 5. L´accés al lavabo es realitzarà de manera individual. En cas d’estar ocupats s’haurà d’esperar en fila respectant el metre i mig de distància entre persones. 6. En la mesura del possible els pagaments es realitzaran telemàticament i/o amb targeta de crèdit.
Data celebració: 
Dissabtes, diumenges i festius de 2021
Horari de visita: 
- Dissabtes: 10.30h. Visita + tast 4 cerveses. Idioma: Català / 12.30h. Visita + tast especial. Idioma: Castellà. - Diumenges i festius: 10.30h. Visita + tast 4 cerveses. Idioma: Castellà / 12.30h. Visita + tast especial. Idioma: Català.
Població: 
El Prat de Llobregat
Adreça on té lloc l'activitat: 
Ronda Ponent, 41
Preu: 
- Visita + tast 4 cerveses: 8 €/paxs. Preu promocional Turisme Baix Llobregat: 6,80 €/paxs. - Visita + tast especial: 10 €/paxs. Preu promocional Turisme Baix Llobregat: 8,50 €/paxs.

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
Estrella Damm
Telèfon: 
932909560
Email : 
vfabrica@estrelladamm.es


Estrella Damm

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868