Guia de l'oci

Liceu a la fresca. Manon Lescaut

Població: 
Cervelló
|
Telèfon: 
93 660 00 70
|

El proper dissabte 16 de juny Cervelló retransmetrà en alta definició l'òpera Manon Lescaut, de Giacomo Puccini, en el marc del projecte Liceu a la fresa. Aquesta retransmissió es farà simultàniament a diferents localitats d'arreu del pais.

Aquesta iniciativa pretén apropar el gènere operístic al gran públic amb la projecció d'un espectacle de la programació del teatre barceloní. L'emissió sencera de l'òpera tindrà lloc a partir de les 22 h, quan encara s'estarà celebrant la representació al mateix Liceu, i serà al Parc de la Timba.

Manon Lescaut és un drama líric en quatre actes i unes 3 hores de durada, que es basa en la novel·la Històries del cavaller Des Grieux i de Manon Lescaut, que l'abat Prévost va publicar el 1731 a França. Amb llibret de Domenico Oliva i Luigi Illica, i música de Puccini, aquest relat va esdevenir òpera a partir de l'estrena de l'any 1893 a Torí.

L'argument de Manon Lescaut parla sobre l'ascens i la caiguda de la jove Manon, a qui interpreta la soprano ucraïnesa Liudmyla Monastyrska en el muntatge coproduït pel Teatro di San Carlo (Nàpols), el Palau de les Arts Reina Sofia (València) i el Gran Teatre del Liceu (Barcelona).

Data celebració: 
16 de juny de 2018
Horari de visita: 
A les 22h
Població: 
Cervelló
Adreça on té lloc l'activitat: 
Parc de la Timba
Preu: 
Gratuït. Obert a tots els públics.

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
Ajuntament de Cervelló - Liceu Òpera Barcelona
Telèfon: 
93 660 00 70
Guia de l'oci


© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868