Liceu a la fresca. Manon Lescaut

Aquesta activitat ha expirat.

Visita el nostre web www.turismebaixllobregat.com

Comparteix:

El proper dissabte 16 de juny Cervelló retransmetrà en alta definició l'òpera Manon Lescaut, de Giacomo Puccini, en el marc del projecte Liceu a la fresa. Aquesta retransmissió es farà simultàniament a diferents localitats d'arreu del pais.

Aquesta iniciativa pretén apropar el gènere operístic al gran públic amb la projecció d'un espectacle de la programació del teatre barceloní. L'emissió sencera de l'òpera tindrà lloc a partir de les 22 h, quan encara s'estarà celebrant la representació al mateix Liceu, i serà al Parc de la Timba.

Manon Lescaut és un drama líric en quatre actes i unes 3 hores de durada, que es basa en la novel·la Històries del cavaller Des Grieux i de Manon Lescaut, que l'abat Prévost va publicar el 1731 a França. Amb llibret de Domenico Oliva i Luigi Illica, i música de Puccini, aquest relat va esdevenir òpera a partir de l'estrena de l'any 1893 a Torí.

L'argument de Manon Lescaut parla sobre l'ascens i la caiguda de la jove Manon, a qui interpreta la soprano ucraïnesa Liudmyla Monastyrska en el muntatge coproduït pel Teatro di San Carlo (Nàpols), el Palau de les Arts Reina Sofia (València) i el Gran Teatre del Liceu (Barcelona).

Contacte
Telèfon
93 660 00 70
Nom de l'empresa organitzadora
Ajuntament de Cervelló - Liceu Òpera Barcelona
Data de celebració
16 de juny de 2018
Població
Cervelló
Adreça on té lloc l'activitat
Parc de la Timba