Escalada al Gorro Frigi

Aquesta activitat ha expirat.

Visita el nostre web www.turismebaixllobregat.com

Comparteix:

ESCALADA AL GORRO FRIGI

* A causa de la COVID-19, consulta a www.gdm.cat: el protocol general de funcionament per a les activitats organitzades per Guies de Montserrat.

 

Montserrat des de les alçades.

El Gorro Frigi possiblement és l'agulla més fotografiada de la muntanya, ja que és perfectament visible des del Monestir de Montserrat.

Degut a la curta i fàcil aproximació (si utilitzem el Funicular de Sant Joan), és segurament una de les parets més escalades de la muntanya.

Les vies d'escalada, en general, solen tenir un grau moderat, ja que el conglomerat de la regió està format per grans còdols i forats generosos, tot d'una qualitat excepcional. A sobre, la gran majoria de vies estan equipades amb parabolts moderns i poden ser considerades rutes esportives.

Això fa que escalar aquí sigui plaent i agraït, amb molt bones vistes sobre el Monestir de Montserrat.

De totes les vies d'escalada, la "Via del Carles" és una de les més clàssiques i repetides, tot i que n'hi ha de més senzilles igualment recomanables.

La regió de Tebes va ser l'indret escollit pels ermitans de la muntanya per viure-hi en plena harmonia amb la natura, i malgrat que avui en dia, d'aquelles ermites només ens en quedin les runes, encara podem percebre l'espiritualitat que desprenen tots els racons d'aquesta zona. 

Junts intentarem esbrinar què va fer que aquestes balmes orientades a l'est fossin la llar dels monjos durant més de 600 anys.

Preu:

  • 1 persona: 180 €
  • 2 persones: 200 €
  • Inclou tot el material tècnic individual i col·lectiu, i també l'assegurança d'accidents i de rescat pel temps que duri l'activitat.

 

 

Contacte
Correu electrònic
info@gdm.cat
Telèfon
608061995
Nom de l'empresa organitzadora
www.gdm.cat
Data de celebració
6 de juny de 2020
Horari
De 9 a 14 h
Població
Collbató
Adreça on té lloc l'activitat
Muntanya de Montserrat
Preu
consultar preus