Netegem la platja del Remolar-Prat. Jornada de participació

Aquesta activitat ha expirat.

Visita el nostre web www.turismebaixllobregat.com

Comparteix:

La platja del Remolar – Prat, situada entre la platja de la Roberta i la desembocadura del Remolar, amb un ús públic menys intens que altres platges del litoral pratenc, conserva molts valors des del punt de vista faunístic i botànic, i alberga uns hàbitats dunars molt interessants. Aquesta platja es neteja habitualment pels serveis de l’AMB de forma manual, per no malmetre la vegetació i no afectar la fauna.

La darrera setmana el pas del temporal Gloria ha deixat un rastre de residus molt abundant al nostre litoral, i és per això que us convidem a participar en una jornada de neteja manual d’aquesta platja el diumenge 16 de febrer.

L’activitat es realitzarà a la platja del Remolar-Prat, situada entre la platja de la Roberta i la desembocadura del Remolar.  És una activitat gratuïta i pensada per a tots els públics.

Es recomana dur roba i calçat adequat.

Cal dur esmorzar i aigua (evitar envasos d’un sol ús).

Els materials necessaris per dur a terme la neteja, com guants, pinces i sacs, els subministrarem des de l’organització.

 

Contacte
Correu electrònic
administracio@consorcidelta.org
Telèfon
93 479 32 01
Nom de l'empresa organitzadora
Consorci del Delta del Llobregat amb la col•laboració de Agència de Residus de Catalunya
Data de celebració
16/02/2020
Horari
D'11 h a 13 h
Població
El Prat de Llobregat
Adreça on té lloc l'activitat
Punt de trobada: aparcament del final de la platja del Prat
Preu
Activitat gratuïta. Inscripció: 93 479 32 01 o per email: administracio@consorcidelta.org. Places limitades Límit d'inscripció: 13/02/2020