SANT BOI don't ESCAPE

Aquesta activitat ha expirat.

Visita el nostre web www.turismebaixllobregat.com

Comparteix:

Resol els enigmes sense sortir de casa

FUNCIONAMENT
El joc està format per sis missatges xifrats. Per resoldre’ls, haureu de combinar la informació que trobareu en aquesta pàgina i la que s’anirà publicant diàriament a les xarxes socials de Sant Boi Comerç:
- Instagram: @comercsantboi
- Twitter: @santboicomerc
- Facebook: @Sant.Boi.una.gran.botiga

Cada missatge, un cop desxifrat, us facilitarà una informació per descobrir un enllaç final. El sisè dia de joc, si heu estat prou hàbils, tindreu l’enllaç complet i podreu accedir-hi. Si sou de les primeres 200 persones en aconseguir-ho, obtindreu 15 euros de descompte directe per fer compres en comerços de Sant Boi quan acabi la situació actual.

MATERIAL
Podeu descarregar el material per resoldre els enigmes clicant aquí. Recordeu que amb aquest document no podreu resoldre res, haureu d’esperar les publicacions a xarxes socials. Per l’enigma del dia 4 necessitareu també un arxiu de càlcul que podeu descarregar aquí.

CALENDARI
Primera publicació a xarxes socials: dimarts 7 d'abril de 2020 (18.00)
Sisena publicació a xarxes socials: diumenge 12 d'abril de 2020 (18.00)
Publicació de pistes: dilluns 13 d'abril de 2020 (10.00)

Si us enganxeu al joc a mitja setmana o si el descobriu quan ja han passat els sis dies, res us impedeix jugar-hi igualment!

PISTES
Dilluns 13 publicarem en aquesta pàgina pistes per ajudar-vos a desxifrar els missatges en els que us hagueu bloquejat.

PREMI
Quan arribeu a l’enllaç final, trobareu un formulari per facilitar les vostres dades personals. Cada persona només s’hi podrà inscriure una vegada. Si sou de les primeres 200 persones, rebreu un correu electrònic amb les indicacions de quan, on i com recollir el premi, consistent en tres vals descompte directe per valor de 5 euros.

Podeu consultar els comerços de Sant Boi adherits a la iniciativa aquí.

Contacte
Nom de l'empresa organitzadora
Ajuntament de Sant Boi de Llobregat
Data de celebració
Estiu 2020
Població
Sant Boi de Llobregat