Trobada Instagram al Museu de les Aigües

Aquesta activitat ha expirat.

Visita el nostre web www.turismebaixllobregat.com

Comparteix:

Barcelona és molt més conjuntament amb el Museu de les Aigües de Cornellà organitzen la trobada d'instagram #MuseuAigüesÉsMoltMés. 

Si t'agrada la fotografia i el patrimoni industrial vine a l'última trobada d'instagram de l'any de @BCNmoltmes i coneixeràs de primera ma el Museu de les Aigües de Cornellà de Llobregat!

Un espai per divulgar el coneixement sobre l’aigua ubicat a l’antiga Central Cornellà, construïda l’any 1909 i encara en funcionament. En aquest museu podràs conèixer el paper extraordinari de l’aigua en la història de la humanitat, i com ha evolucionat la tècnica perquè avui arribi a les llars de l’àrea metropolitana de Barcelona. El museu està envoltat d’uns jardins amb caràcter propi, que compten amb una joia del modernisme: la reconstrucció de la Cascada que s’havia trobat a la Casa Vicens, dissenyada per Antoni Gaudí.

Programa:

  • 10:00h Acreditacions. 
  • 10:30h Benvinguda i esmorzar
  • 11:00h Inici de la visita per les instal·lacions
  • 13:00h Presentació Igersmap i entrega de premis a l'auditori
  • 14:00h Finalització de la trobada

*Tota la informació detallada la rebreu per email abans del dia de la trobada.

Participa en el concurs fotogràfic utilitzant les etiquetes  #MuseuAigüesÉsMoltMés, #BCNmoltmes, #MuseuAigües i #dibacat, pots guanyar un vol en globus per a dues persones. Pots publicar tantes imatges com vulguis fins el 15 de desembre!

Important! totes les persones amb perfil a Instagram s'han d'inscriure individualment per poder participar en el concurs fotogràfic. Els acompanyants afegits a cada inscripció compten per fer reserva de plaça però no poden participar en el concurs*.
Una vegada feta la inscripció rebreu un email automàtic confirmant la vostra participació. 
Contacte
Nom de l'empresa organitzadora
Barcelona és molt més i el Museu de les Aigües
Data de celebració
1 de desembre de 2019
Horari
Consultar programa
Població
Cornellà de Llobregat
Adreça on té lloc l'activitat
Museu de les Aigües de Cornellà de Llobregat
Preu
Gratuït - Cal inscripció