Guia de l'oci

ROMÀNTIC ART, pintura amb vi per a parelles

Població: 
Sant Esteve Sesrovires
|
Telèfon: 
687828778 Marta
|
Email : 
info@tintaivi.com
|
Romàntic Art - Tinta i Vi
Romàntic Art a l'Estudi d'Art Tinta i VI
Romàntic Art a l'Estudi d'Art Tinta i VI
Romàntic Art a l'Estudi d'Art Tinta i VI
Romàntic Art a l'Estudi d'Art Tinta i VI
Taller de Pintura amb Vi -Tinta i Vi, Marta Arañó

Vols crear amb la teva parella una obra d'art pintada amb vi i que et podràs emportar el mateix dia?

Compartirem amb la nostra parella la creació conjunta d'una obra d’art, experimentarem amb aquesta tècnica tant innovadora de pintar amb vi, fent que la nostra creativitat quedi en el record de tots dos.

Podrem fer el tast del mateix vi amb què pintarem acompanyat d'un aperitiu de productes de proximitat, podrem veure projeccions de la zona, tot envoltat d'un ambient romàntic i per acabar brindarem amb cava del Penedès.

Possibilitat de recollir als clients a l'estació de tren de FGC, cal comunicar-ho al fer la reserva.

Activitat exclusiva per a 1 o 2 parelles per sessió.

 

 

Mesures de seguretat: 
En activitats de Pintura amb Vi realitzades en l'Estudi d'Art Tinta i Vi a Sant Esteve Sesrovires En tot el recinte (interior i jardí), s'ha de mantenir la distància de seguretat de 2mts o la màxima possible. en tot moment serà obligatori l'ús de mascareta. L'estudi posa a la disposició dels visitants mascaretes i guants d'un sol us a preu de cost. Les zones hauran estat desinfectades amb productes específics i amb virusides abans de cada activitat i un cop finalitzades. A l'entrada de l'Estudi hi haurà 2 catifes, una amb alcohol per desinfectar les soles de les sabates en l'accés a l'interior i una altra per l'assecament. El material haurà estat tot esterilitzat, es proporcionarà 1 pac per cada assistents que després del seu us, es tornarà i serà esterilitzat de nou. El material no es podrà compartir. Les copes dels tastos hauran estat desinfectades amb virusides durant 24h i rentades posteriorment en rentavaixelles a màxima potència. Les taules, els mantells i cadires s'hauran desinfectat abans de totes les activitats i un cop finalitzades. El WC es podrà utilitzar amb 30' de distància d'una persona a una altra, avisant a Marta pel seu coneixement, perquè quan es realitzi l'ús es desinfectarà amb un virusida i que es deixarà actuar durant aquest temps apart de desinfectar els poms i d'altres elements d'ús. Els plats i d'altres utensilis en els aperitius (si es dona el cas) seran d'un sol ús. Si l'activitat es realitza en la sala interior, es mantindran les mesures descrites afegint la ventilació de la sala, 15' cada hora o es tindrà oberta la finestra en tota la durada de l'activitat (depenent de l'estació anual), en tot moment serà obligatori l'ús de mascareta. Per part de Tinta i Vi, s'entregarà als usuaris una Declaració Autoresponsable, on estaran indicades les mesures se seguretat aplicades en l'activitat per a la seva tranquil•litat, on es demanarà les seves dades per en cas de contagi, es pugi fer el seguiment de l'usuari per part de les Autoritats Sanitàries; en cap cas es faran servir per a qualsevol altre ús. També en aquest document, l'usuari declara que ni el signat de la Declaració, ni el seu nucli familiar, tenen cap símptoma que pugui fer pensar que en aquell moment puguin estar contagiat el SARS-COV2. Agraeixo a tots els usuaris la seva responsabilitat d'actuació davant aquesta pandèmia i que segur amb la voluntat i esforç de tots, acabarem amb ella.
Data celebració: 
Febrer de 2021
Horari de visita: 
Segons necessitats dels clients.
Població: 
Sant Esteve Sesrovires
Adreça on té lloc l'activitat: 
Carrer Roser 7; Sant Esteve Sesrovires
Preu: 
Grup 2 persones: 140 € (70€ per persona) Grup 4 persones: 140 € (35€ per persona)

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
Tinta i Vi, Estudi d'art Marta Arañó
Telèfon: 
687828778 Marta
Email : 
info@tintaivi.com


Romàntic Art - Tinta i Vi Romàntic Art a l'Estudi d'Art Tinta i VI Romàntic Art a l'Estudi d'Art Tinta i VI Romàntic Art a l'Estudi d'Art Tinta i VI Romàntic Art a l'Estudi d'Art Tinta i VI Taller de Pintura amb Vi -Tinta i Vi, Marta Arañó

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868