Guia de l'oci

Visites a l’Olesa apassionada

Població: 
Olesa de Montserrat
|
Telèfon: 
93 778 10 09
|
Email: 
info@lapassio.cat
|

Completa la teva visita a La Passió d'Olesa!

Fes de La Passió d’Olesa una experiència per a tot el dia. Per a grups a partir de 10 persones, us oferim una activitat per conèixer la nostra vila a través de la història de les representacions de La Passió. La visita té una durada d’una hora i mitja, aproximadament. Es fa després de dinar en dies de representacions al matí, i abans de dinar els dies de representació de tarda.

Un recorregut a peu que acaba i comença davant del teatre, proposa un viatge en el temps per traslladar-nos als orígens medievals d’Olesa amb visita a l’església i els vestigis del castell i palau prioral, passeig pels carrers del nucli antic descobrint com eren les cases dels primers olesans, que van anar construint una comunitat a l’empara del monestir de Montserrat entre els segles XI i XV. Seguint els espais per on s’ha representat aquesta tradició centenària que és La Passió.

Un repàs a la història d’un poble, parlant de l’oli i l’agricultura tradicional, la industrialització del segle XIX i el turisme de balneari i l’oci de principis del segle XX: les activitats econòmiques que han marcat el creixement d’Olesa en els darrers segles i han construït el poble que veiem ara.

Contacta amb nosaltres per gaudir d’aquesta activitat. T’informarem de condicions i disponibilitat.

Data celebració: 
Fins l'1 de maig de 2019
Població: 
Olesa de Montserrat
Adreça on té lloc l'activitat: 
La Passió d'Olesa

Contacte

Nom de l'empresa organitzadora: 
La Passió d'Olesa de Montserrat
Telèfon: 
93 778 10 09
Email: 
info@lapassio.cat


© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868