Hípica

Hípica Can Rafael

Telèfon: 
646 364 867
|
Email: 
info@hipicacanrafael.com
|

Som una hípica aprop de Barcelona (Sant Feliu de Llobregat) on podràs trobar un centre d'oci perfecte per gaudir d'inoblidables passejades a cavall pel Parc Natural de la Serra de Collserola, un punt de trobada entre cavalls i natura, avalat per més de 30 anys de trajectòria.

Classes d'equitació, colònies per als més petits durant setmana santa i estiu, rutes a cavall per la muntanya, granja escola i pupil·latges en plena natura a 20 minuts de l'àrea metropolitana de Barcelona.

Informació d'interès

Can Amigó del Clot , 2
08980 Sant Feliu de Llobregat Barcelona
Espanya
Telèfon: 
646 364 867
Email: 
info@hipicacanrafael.com
Twitter: 
https://plus.google.com/106843947934640888919
Horari: 
De dimarts a diumenge de 9h a 20h Dia de descans: Dilluns
Preu: 
Passeig d'una hora a cavall per collserola 15€ Passeig en pony per a nens 30 minuts 10€
Documentació adjunta: 
Activitats: 
Pupil·latge: inclou els serveis de taquilla, guardarnés, quadra individual (opció box, pàdoc o semillibertat), llit, neteja, menjar i ús de les instal·lacions de l'hípica. Excursions i rutes a cavall: Les excursions són l'activitat principal de la nostra hípica, ja que la nostra situació al Parc Nacional fa que les passejades a cavall siguin especials. Passejades en poni: Tenim 3 preciosos ponis a la vostra disposició perquè els més petits de la casa també puguin gaudir de l'hípica amb passejades per la muntanya, a la pista o per les nostres instal · lacions. Colònies estiu i setmana santa: Quina millor manera de passar les vacances, un cap de setmana o uns dies que passejant a cavall, fent activitats i tallers a l'aire lliure, aprenent i gaudint de la natura? Classes d'equitació: Aprèn equitació de la nostra mà. Oferim classes particulars i en grup tant per a nivells d'iniciació com avançat, amb atenció individualitzada i de qualitat. Aniversari i celebracions: Organitza la teva festa a la nostra hípica amb un menú personalitzat, passejant a cavall i gaudint de la natura amb els teus convidats. Grups i empreses: Som el lloc indicat per a reunions d'empresa i coaching esportiu i natural per a grups reduïts. Dediquem les hores necessàries d'entrenament millorant tant el nivell físic com els aires naturals del cavall, tenint com a objectiu la funcionalitat, obediència i equilibri, aconseguint una perfecta adaptació del cavall al genet. Club social: Les nostres instal · lacions són ideals per passar un bon dia, envoltats de cavalls, fer una barbacoa i divertir-se en plena natura.

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868