Hotel

B&B Hotel Viladecans

Telèfon: 
93 299 36 58
|
Email: 
hotel.viladecans@hotelbb.com
|

L'hotel B&B Viladecans és el lloc ideal per allotjar-se, tant com si la seva visita és per oci o per negoci, gràcies a la seva estupenda comunicació i accés directe al centre de Barcelona, la Fira Gran Via 2 i la Fira de Barcelona a Plaça Espanya, així com a l'aeroport de Barcelona El Prat.

L'hotel es troba junt a l'autovia C-32 i just davant de l'estació de Renfe de Viladecans, que conecta amb l'estació de Sants en només 15 minuts. Les principals àrees empresarials de la zona d'El Prat, Castelldefels i Sant Boi es troben a pocs minuts, i junt a l'hotel vosté disposa del Centre Comercial Vilamarina. A l'estiu, la proximitat amb les platges de Castelldefels i Gavà faran de l'hotel Sidorme Viladecans d'un lloc perfecte per descansar després d'un calurós dia de platja o de turisme a la ciutat, lluny de les aglomeracions del centre de Barcelona.

L'hotel disposa de 100 habitacions de disseny totalment funcional, totes exteriors, completament insonoritzades i amb llum natural. Les nostres habitacions disposen de connexió WiFi d'alta velocitat, aire acondicionat independent amb bomba de fred i calor, televisor LED LG d'última generació de 24 polzades i una còmoda taula de treball. Cadascuna posseeix un ampli bany amb dutxa o banyera i assecador de cabell. També te l'opció d'escollir entre dues dureses diferents de matalàs i fins i tot disposem de carta de coixins per a escollir la que millor s'adapti al seu descans.

A part de la connexió WiFi gratuïta d'alta velocitat, Sidorme Viladecans li ofereix café i infusions les 24 hores també sense cap tipus de despesa. A més a més de tots els serveis descrits anteriorment, disposem de 50 places d'aparcament interior amb accés directe al hall de l'hotel.

Informació d'interès

Avinguda Olof Palme, 24
08840 Viladecans Barcelona
Espanya
Telèfon: 
93 299 36 58
Email: 
hotel.viladecans@hotelbb.com
Twitter: 
https://twitter.com/sidorme

Característiques

Bar
Bugaderia
Business
Establiment accesible
Pàrking
Wifi gratuit
Zona Infantil
Places: 
220
Categoria (1 - 5): 
3
Número d’inscripció en el Registre de Turisme de Catalunya (RTC): 
HB-004595
Modalitat: 
Familiar
Negocis
Habitacions: 
100

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868