Hotel

Holiday Inn Express Molins de Rei

Telèfon: 
936020000
|
Email: 
express.molinsderei@continentalhotels.eu
|

Gràcies al seu bon emplaçament i a la bona comunicació amb el centre de Barcelona per carretera i amb tren, l'hotel és un lloc ideal per a les persones en viatge de negocis o de vacances.

L'hotel Holiday Inn Express Molins de Rei està situat a 15 km del centre de la ciutat i del recinte firal i a 12 km de l'aeroport. El seu bon emplaçament a prop de les carreteres principals de la zona (A2, AP2 i AP7) facilita l'accés a Barcelona i a l'àrea metropolitana. La gran freqüència de pas dels trens us permet d'arribar al centre molt fàcilment. Sigui quin sigui el motiu de la vostra visita, l'hotel és una molt bona opció, gràcies al seu allotjament net, confortable i ben comunicat amb Barcelona i els voltants.

La freqüència de trens fan que sigui un lloc ideal per a tot tipus de viatges. 

L'hotel Holiday Inn Express Barcelona Molins-de-Rei es troba en un impactant edifici de ciment i cristall situat en un tranquil parc industrial, i està a 20 minutos en taxi de l'Aeroport El Prat de Barcelona. Podrà prendre trens que li portaran al centre de Barcelona en tan sols 20 minuts des de l'estació de Molins de Rei, a 500 metres de l'hotel.

Celebri esdeveniments a la sala de reunions amb llum natural del Holiday Inn Express Barcelona Molins-de-Rei proveïda de connexió sense fil a Internet i no dubti a utilitzar el nostre centre de negocis d'autoservei obert les 24 hores. Estratègicament situats al parc industrial El Pla, ens trobem a 5 minuts caminant de Schneider Electric i a 12 del recinte firal Gran Via.

Comenci el dia gaudint d'un tranquil desdejuni gratuït a l'hotel Holiday Inn Express Barcelona Molins-de-Rei . Descobreixi el vessant artístic de Barcelona contemplant la *fantasiosa Sagrada Família de Gaudí i visiti el Museu Picasso. 

Si visita Barcelona, l'hotel Holiday Inn Express Barcelona Molins-de-Rei és una opció d'allotjament que ofereix una bona relació qualitat-preu, amb desdejuni i aparcament gratuïts.

Informació d'interès

C. Primer de Maig 9
08750 Molins de Rei
Espanya
Telèfon: 
936020000
Email: 
express.molinsderei@continentalhotels.eu

Característiques

Bar
Business
Establiment accesible
Pàrking
Salons privats
WiFi
Places: 
222
Categoria (1 - 5): 
3
Número d’inscripció en el Registre de Turisme de Catalunya (RTC): 
HB-004256
Modalitat: 
Familiar
Negocis
Habitacions: 
111

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868