Hotel

Hotel Restaurant Manel

Telèfon: 
937752387
|
Email: 
administracion@hotelmanel.net
|

L'hotel Restaurant Manel va començar al 1932 com a petit establiment de restauració i en l'actualitat és un dels locals d'hostaleria més emblemàtics de la zona, tan per la qualitat del servei d'allotjament com pel prestigi de la seva cuina.

Ben comunicat en quan a la xarxa de transport ja que el FGC i la RENFE estan a tan sols 5 minuts caminant. L'Hotel està situat a 28 km de Barcelona connectat amb l'autovia i l'autopista a 3 minuts.

Ll'Hotel - Restaurant Manel ofereix una cuina de caràcter mediterrani amb gran importància en el peix i el marisc i els productes de temporada. L'Hotel - Restaurant Manel és mereixedor de 2 forquilles de la prestigiosa Guía Michelín.

Entre les nostres especialitats hi trobarà esmorzars de cullera, "callos", cap i pota, ventre i peu, botifarra esparracada amb bolets de temporada i bacallà amb samfaina.

Ara disposem de la nova terrassa d'estiu, un espai acollidor on podrà gaudir de una amplia selecció de tapes i un ventall de productes per degustar. Patates braves, pinxos moruns, croquetes de bacallà, pop a la gallega, pernil de Guijuelo i les nostres anxoves del Cantàbric.

Totes les habitacions disposen de bany, televisió, wifi, fil musical, aire condicionat i calefacció.

Informació d'interès

C. Pere Puig, 74
08760 Martorell
Espanya
Telèfon: 
937752387
Email: 
administracion@hotelmanel.net

Característiques

Animals de companyia
Bar
Bugaderia
Business
Pàrking
Salons privats
Serveis Audiovisuals
Terrassa
Wifi gratuit
Places: 
54 persones
Categoria (1 - 5): 
2
Modalitat: 
Familiar
Urbà
Negocis
Habitacions: 
29

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868