Modernisme

Museu de les Aigües

Telèfon: 
93 342 34 05
|
Email: 
museudelesaigues@agbar.es
|

Obrim l'aixeta i... màgia! un rajolí d'aigua fresca ens mulla les mans. Aquest efecte que ja no ens produeix cap sorpresa era una cosa impensable per als nostres avis, que havien d'anar a carregar aigua a les fonts públiques i rentar la roba als safarejos. A finals del segle XIX, però, les necessitats de la indústria emergent i l'augment de la població van impulsar les obres de bombeig i canalització de les aigües dels aqüífers que avui, en recintes d'arquitectura modernista, mostren aquells vestigis d'arqueologia industrial al temps que ens consciencien sobre la importància d'aquest recurs.

El Museu de les Aigües és un museu contemporani dedicat a l'aigua, que vol promoure'n el coneixement i els valors des d'una experiència vital, d'aprenentatge i lúdica.

Informació d'interès

Ctra. de Sant Boi, 4-6
08940 Cornellà de Llobregat Barcelona
Espanya
Telèfon: 
93 342 34 05
Email: 
museudelesaigues@agbar.es
Twitter: 
@museuaigues
Canal de video: 
Canal Youtube Fundació Agbar
Horari: 
TEMPORALMENT TANCAT. • Del 16 de setembre al 14 de juny: De dimarts a dissabte: de 10 a 18 h i Diumenges i festius (excepte els dilluns): de 10 a 14 h. • Del 15 de juny al 15 de setembre: De dimarts a dissabte: de 10 a 20 h i Diumenges i festius (excepte els dilluns): de 10 a 14 h. Tancat l'1 de gener, el 25 de desembre, els dilluns (festius inclosos) i a l'agost.
Preu: 
Visita individual: 8 €. Visita reduïda: família nombrosa: 4 €. Carnet jove i +25: 2,25 €. Gratuïta per als menors de 7 anys, Club Super 3, ICOM, AMC, APGCA. Preus especials per a visites en grup i visites guiades.
Serveis: 
Activitats per a Casals d'Estiu
Botiga
Exposició
Museu
Oferta educativa per a escoles
Restaurant
Sala d'actes
Visites guiades
Activitats: 
Diumenges i festius, activitats familiars amb infants a partir de 3 anys i visites comentades.
Promoció especial: 
Entrada gratuïta tots els primers diumenges de mes, durant la setmana del Dia Mundial de l'Aigua, la de la Nit dels Museus, i la de la Setmana de la Ciència. I també per als menors de 7 anys, Club Super 3, ICOM, AMC, APGCA. Visita reduïda: Menors de 18 anys, estudiants, aturats, pensionistes, jubilats, majors de 65 anys i família nombrosa: 2,50 euros. Carnet jove i +25: 2,25 euros. Preus especials per a visites en grup i visites guiades.
Idiomes visita guiada: 
Català i castellà. Anglès i francès amb reserva prèvia

Característiques

Bar
Botiga
Establiment accesible
Jardí
Parking gratuit
Restaurant
Serveis Audiovisuals
Terrassa
Wifi gratuit

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868