Multiactivitat

Outside Sports

Telèfon: 
936392091
|
Email: 
outside@outsidesports.es
|

Outside Sports és una botiga d'esports ubicada a la població de Begues, amb la voluntat de satisfer les necessitats dels ciutadans del poble.

La botiga està ubicada al vell mig del casc antic del poble, al carrer major número 50, on podràs trobar tot tipus de material i tèxtil per les teves activitats esportives al voltant de Begues.

A més a més, s'ofereix uns serveis importants per la correcta pràctica de qualsevol esport a Begues, com per exemple, el taller de reparació de bicicletes i patinets o la reparació del cordatge de raquetes, entre molts d'altres.

També trobareu un tracte personalitzat a cada client segons la seva necessitat.

Informació d'interès

C. Major, 50
08859 Begues
Espanya
Telèfon: 
936392091
Email: 
outside@outsidesports.es
Canal de video: 
https://www.youtube.com/watch?v=ZH9C6_XUJj8
Horari: 
De dilluns a divendres 9.30h a 13h i de 17.30h a 20h. Dissabte i Diumenge de 9.30h a 14h Dia de descans: Dilluns matí i dissabtes i diumenges tarda.
Documentació adjunta: 
Activitats: 
http://travessa.outsidesports.es/ Travessa Begues - Pantà de Foix - Begues Després de la 1a Travessa Begues - Montserrat - Begues i de la 1a Marxa BTT 5 Pics de Begues, volem donar continuitat als esdeveniments organitzats pel Club Ciclista de Begues. Per això, un dissabte ens vam reunir per sopar i després de parlar i parlar sobre bicis i rutes, vam pensar... Al Pantà de Foix hem anat i tornat molts cops amb la flaca, però amb BTT? i no vam dubtar-ho ni un moment... Ja tenim repte per aquesta primavera! La sortida es farà el Dijous dia 1 de Maig del 2014 aprofitant la festivitat del dia dels treballadors. Les places són limitades per garantir una bona sortida. La sortida té un cost per els serveis oferits durant tot el recorregut. - Socis Club Ciclista Begues - 18€ - No socis Club Ciclista Begues - 20€ Cal confirmar i formalitzar l'assistència a la botiga Outside Sports, on s'haurà d'omplir un formulari amb les dades del participant i també signar un document d'exempció de responsabilitat al Club Ciclista Begues. Aquest preu d'inscripció anticipada serà fins al 15/04, a partir d'aquesta data, el preu s'incrementarà 2€ per participant. En aquest import inclou tot els avituallaments disponibles i el menjar/apat que es realitzarà a Castellet. Gran part del recorregut transcorre per camins i pistes de terra, però també es circula per trams de carretera. L'objectiu és evitar el màxim possible trepitjar asfalt amb les dues rodes. Pels que creguin que la ruta és molt dura, hi ha la possibilitat de fer solament l'anada, és a dir, des de Begues fins a Castellet, però en aquest cas el participant haurà de ser autosuficient per arribar a Begues o al seu domicili. Recordar a tots els participants, que la travessa al pantà no és una pedalada, ni una marxa, és una sortida conjunta i un repte personal de cadascú dels integrants de la sortida. L'objectiu principal de la sortida amb BTT és passar un bon dia entre coneguts, fer germanor amb els veïns del poble compartint una jornada d'esport i bicicleta. Cada participant serà responsable dels seus actes, i eximeix a l'organització de tota responsabilitat ja que no és una marxa cicloturista oficialment organitzada.

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868