Museus

Museu de les Aigües Agbar

Telèfon: 
93 342 34 05
|
Email: 
museudelesaigues@agbar.es
|

Obrim l'aixeta i... màgia! un rajolí d'aigua fresca ens mulla les mans. Aquest efecte que ja no ens produeix cap sorpresa era una cosa impensable per als nostres avis, que havien d'anar a carregar aigua a les fonts públiques i rentar la roba als safarejos. A finals del segle XIX, però, les necessitats de la indústria emergent i l'augment de la població van impulsar les obres de bombeig i canalització de les aigües dels aqüífers que avui, en recintes d'arquitectura modernista, mostren aquells vestigis d'arqueologia industrial al temps que ens consciencien sobre la importància d'aquest recurs.

El Museu de les Aigües Agbar és un museu contemporani dedicat a l'aigua, que vol promoure'n el coneixement i els valors des d'una experiència vital, d'aprenentatge i lúdica.

Informació d'interès

Ctra. de Sant Boi, 4-6
08940 Cornellà de Llobregat Barcelona
Espanya
Telèfon: 
93 342 34 05
Email: 
museudelesaigues@agbar.es
Twitter: 
@museuaigues
Canal de video: 
Canal Youtube Fundació Agbar
Horari: 
Horari d’hivern (del 22 d’octubre al 20 de març de 2014): De 10 a 18h, de dimarts a dissabte. Horari d’estiu (del 21 de març al 3 d’agost de 2014): De 10 a 20h, de dimarts a dissabte De 10 a 14h, diumenges i festius (excepte els dilluns). Dia de descans: 1 de gener, 25 de desembre i tots els dilluns (festius inclosos).
Preu: 
Visita individual: 8 €. Visita reduïda: família nombrosa: 4 €. Carnet jove i +25: 2,25 €. Gratuïta per als menors de 7 anys, Club Super 3, ICOM, AMC, APGCA. Preus especials per a visites en grup i visites guiades.
Serveis: 
Activitats per a Casals d'Estiu
Audioguies
Audiovisuals
Aules per a tallers
Botiga
Exposició
Museu
Oferta educativa per a escoles
Restaurant
Sala d'actes
Visites guiades
Activitats: 
Permanents: - Posada en marxa de la màquina de vapor, tots els diumenges - Visites comentades al patrimoni del museu, tots els diumenges - Racó de lectura, consultar horaris a la web - Col·leccionables, exposició de peces singulars d'Aigües de Barcelona, més informació a la web Temporals: - Pel Dia Mundial de l'Aigua, Nit dels Museus, Festa Major de Cornellà, Ludoteca d'Aigua a l'estiu, Setmana de la Ciència, i Tallers de Nadal. Més informació a la web.
Promoció especial: 
Entrada gratuïta tots els primers diumenges de mes, durant la setmana del Dia Mundial de l'Aigua, la de la Nit dels Museus, i la de la Setmana de la Ciència. I també per als menors de 7 anys, Club Super 3, ICOM, AMC, APGCA. Visita reduïda: Menors de 18 anys, estudiants, aturats, pensionistes, jubilats, majors de 65 anys i família nombrosa: 2,50 euros. Carnet jove i +25: 2,25 euros. Preus especials per a visites en grup i visites guiades.
Idiomes visita guiada: 
Català i castellà. Anglès i francès amb reserva prèvia

Característiques

Bar
Botiga
Establiment accesible
Jardí
Parking gratuit
Restaurant
Serveis Audiovisuals
Terrassa
Wifi gratuit

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868