Les cireres del Baix Llobregat

Al recull de l'Especial Cireres de la nostra web, trobareu restaurants que cuinen la Cirera del Baix Llobregat i receptes

No et perdis totes les propostes. Per a més informació, clica al següent enllaç: http://turisme.elbaixllobregat.cat/especial-cireres

 

 

Juan Pedro Pérez, nou Conseller de Turisme del Baix Llobregat

Arrel de la renovació del Pacte de Govern del Consell Comarcal del Baix Llobregat, el Tinent d'Alcalde de l'Ajuntament del Prat de Llobregat, Juan Pedro Pérez, ha estat nomenat nou Conseller de Turisme del Baix Llobregat.

Delivery i/o take away a Castelldefels

Per a no renunciar als nostres restaurants favorits i gaudir al màxim dels nostres plats favorits, demana el teu menjar per a portar o recull-lo directament a l'establiment amb reserva prèvia.

Al següent enllaç us deixem el llistat dels restaurants de Castelldefels que ofereixen aquest servei perquè pugueu continuar gaudint de la millor gastronomia.

 

 

Restaurants de Viladecans

A Viladecans els restaurants, bars i cafeteries t’ho posen d'allò més fàcil per seguir gaudint de la nostra gastronomia. És un bon moment per fer-los costat i agrair totes les idees enginyoses que han posat en marxa a fi de donar-te servei, bé sigui a domicili o passant a recollir la comanda per l’establiment. 

En aquet enllaç trobaràs la informació actualitzada per seguir la pista dels teus locals preferits, que vagi de gust! 

Encarrega la teva caixa terrorífica a Teresa Muntané de Sant Feliu de Llobregat

SWEET BOX HALLOWEEN. Ja pots encarregar la teva caixa repleta de dolços!
Enguany volem que tinguis un dia d'Halloween d'allò més dolç, a casa, amb els més estimats.

Que conté aquesta sweet Box?
- 2 Cheesecake
- 1 Cupcake xocolata amb Oreo
- 1 Cupcake Red Velvet
- 2 Cookie fantasma
- 1 Cookie Boo!

Per fer l'encàrrec:
Telèfon: 645 300 977
Email: info@teresamuntane.com

Restaurants del Prat

El Prat de Llobregat destaca per la seva restauració, oferint producte local de qualitat. Continua gaudint dels teus establiments preferits, que serveixen menjar per emportar-t'ho i/o fan servei a domicili.
No et perdis cap bon àpat amb la proposta de restaurants del Prat!
Pots consultar-la fent clic aquí.

Paco y Maite: "Hasta que la muerte nos separe" a la Passió d'Esparreguera

”Paco i Maite: “Hasta que la muerte nos separe”

22 DE NOVEMBRE DE 2020, 17:00h, a la Sala Gran de La Passió d’Esparreguera

El nou espectacle de el matrimoni més punter en xarxes socials. Els autèntics fenòmens en les xarxes que acumulen centenars de milers de visualitzacions en cadascun dels seus vídeos a YouTube.

Paco i Maite revitalitzen l’humor amb monòlegs i esquetxos que representen amb sarcasme moments quotidians dels matrimonis.

Qui guanyarà? Rialles 100% assegurades.

Pàgines

Subscriure a Consorci de Turisme del Baix Llobregat RSS

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868