Oficina de turisme

Consorci de Turisme del Baix Llobregat

Telèfon: 
936852400
|
Email: 
turisme@elbaixllobregat.cat
|

El Consorci de Turisme del Baix Llobregat, creat en 2000, intervé sobre el turisme comarcal a través d'un projecte amb grans perspectives de futur. Es tracta d'una iniciativa que aposta pel patrimoni natural i cultural, així com per la creixent creació de noves infraestructures turístiques, amb l'objectiu si es fes eco de l'extraordinària diversitat del territori. La intenció última és aconseguir que baixllobregatins i baixllobregatines, així com visitants de tot arreu, gaudeixin en clau de qualitat, i que tot això permeti activar econòmicament la comarca.

Ara ja podem dir que el Consorci empeny definitivament el sector turístic bé lluny del terreny de la utopia.

Si bé fins avui havien estat les nostres platges l'estendard turístic comarcal, amb les actuacions del Consorci de Turisme s'aprofitarà l'impuls que les noves infraestructures aportaran al sector per a reviure les potencialitats turístiques de la comarca, una varietat d'opcions que, sovint, ha passat molt desapercebuda.

El Consorci de Turisme significa una gran oportunitat per a millorar la qualitat de l'oferta turística de la comarca, per a ajudar les persones que estan interessades en el foment d'aquesta activitat i, en definitiva, per a tornar a descobrir el Baix Llobregat, una comarca viva i sorprenent, que bé segur es mereix més d'una visita.

 

Vols fer-nos arribar una consulta, queixa o suggeriment?

Contacta amb nosaltres per telèfon al 93 685 24 00 o enviant un email a turisme@elbaixllobregat.cat

Informació d'interès

CN-340, Parc Torreblanca
08980 Sant Feliu de Llobregat Barcelona
Espanya
Telèfon: 
936852400
Email: 
turisme@elbaixllobregat.cat
Twitter: 
@TurismeBaixLlob
Horari: 
De dilluns a divendres de 8 a 14.30h.

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868