Pàdel

Tenis i pàdel Mèlich Sportsclub

Telèfon: 
938 292 450
|
Email: 
info@melichsportsclub.com
|

Mèlich Sportsclub és un club esportiu, familiar, de lleure i de salut. Un club nou, projectat cap al futur des del present. Un club modern, amb la tecnologia més avançada a les nostres instal·lacions, que fa de Mèlich Sportsclub un centre esportiu intel·ligent i sostenible. Un espai on podràs practicar els teus esports favorits en un entorn únic i de plena tranquil·litat, envoltat de la naturalesa que gaudim a Collserola. Instal·lacions: 7 pistes de tennis - 6 pistes de pàdel - 3 pistes d’esquaix - 5 sales d’activitats dirigides - piscina coberta semi olímpica - spa - clínica fisioteràpia “Rihuma +” - espai wellness - piscina d’estiu - zona solàrium - tennis/vòlei platja - pista poliesportiva - circuit de running - cafeteria/bar/restaurant “9 Reinas” - bar/terrassa d’estiu - sala d’actes i convencions – botiga “Sasco” - ludoteca - pàrquing soterrani.

Informació d'interès

C. Onze de Setembre, 7
08960 Sant Just Desvern Barcelona
Espanya
Telèfon: 
938 292 450
Email: 
info@melichsportsclub.com
Twitter: 
https://twitter.com/melichclub
Horari: 
Dilluns a divendres de 7 h a 23 h; dissabtes, diumenges i festius de 8 h a 22 h El club està obert els 365 dies de l'any.
Activitats: 
Cursos i classes dirigides: Escola de tennis, de pàdel i d’esquaix, amb entrenaments i equips de competició. Aquàtiques (natació per nadons, natació infantil, escola de natació, escola de sincronitzada, escola de waterpolo, perfeccionament, entrenaments per adults). Activitats dirigides: step, pump, cross, tono, zumbdance, TBC, Metabolic Conditioning Training, mix gym, esquena sana, GAP, freegym, zumbtonic, HIIT, aquafit. Activitats de cos i ment: pilates, ioga, tai-txi, txi-kung. També, escola d'Arts Marcials.

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868