22 empreses del Baix Llobregat reben el distintiu de Compromís per a la sostenibilitat turística Biosphere

La Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona reconeixen a 245 empreses de la província de Barcelona amb el distintiu de “Compromís per la sostenibilitat Biosphere”, en un acte presidit per la Presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, el president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Miquel Valls, i el President del Instituto de Turismo Responsable, Tomás Azcárate, que va tenir lloc a la Llotja de Mar de Barcelona.

La comarca del Baix Llobregat va estar representada pel Conseller de Turisme el Sr. Juan Pedro Pérez, acompanyat per alcaldes, alcaldesses, regidors i regidores dels ajuntaments del Baix Llobregat.

El Consorci de Turisme del Baix Llobregat ha implantat aquesta distinció a la nostra comarca, i com a resultat han recollit aquest reconeixement 22 empreses i serveis del Baix Llobregat: Avantgrup, Catalunya en Miniatura, Centre Esplai Alberg, Centre Jujol Can Negre, Centre Municipal de Vela del Prat, Chiringuito El Calamar, Consorci Protecció i Gestió Espais Naturals Delta Llobregat, Foto Pir Video - Kodak Express, Fundació Sigea, Montau de Sadurní, Museu de Sant Boi, Oficina de Turisme de Castelldefels, Oficina Turisme Can Camins del Prat, Parc Arqueològic Mines de Gavà, Platja de Castelldefels, Platja de Gavà, Platja del Prat, Restaurant Ermita de Brugues, Restaurante Barbacoa Europa, Tinta i Vi Estudi d'Art Marta Arañó, Trencadís difusió i Viladecans The Style Outlets.

El “Compromís per a la Sostenibilitat Biosphere” vol estendre la cultura de la sostenibilitat turística a les empreses i serveis turístics de les comarques de Barcelona, i té com a principal finalitat implementar una gestió més sostenible en tots els agents d'una destinació turística, públics i privats.

La comarca del Baix Llobregat avala el seu compromís amb la gestió responsable del turisme amb 22 empreses reconegudes amb el compromís de sostenibilitat Biosphere i una empresa amb la certificació Biosphere -la Cripta Gaudí de la Colònia Güell-. El Consorci de Turisme del Baix Llobregat manté la seva ferma aposta per la sostenibilitat turística a la nostra destinació amb la implantació del programa Biosphere, que continuarà desenvolupant-se a un total de 30 empreses participants durant l’any 2018.

 

Video Acte entrega Distintius Compromís Biosphere 13 de març:

 

Imatges adicionals: 

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868