Agències del Mercat de Benelux descobreixen la comarca

El passat 6 i 9 de juny, organitzat per la Diputació de Barcelona, va tenir lloc un famtrip per a 10 agents de viatges belgues i holandesos de l’associació Travel Councellors que visitaren la Costa Barcelona.

L’any passat es va dur a terme una formació sobre la Costa Barcelona i és un viatge d’incentius per aquells que millor puntuació van obtenir sobre coneixement de la destinació.

És una bona oportunitat per tal que vegin i visquin el destí de primera mà amb la fi de recomanar-la als clients amb més certesa.

Així, pel que fa al Baix Llobregat, els agents van poder visitar diversos espais, com varen ser el Canal Olímpic de Catalunya, la Colònia Güell i Cripta de Gaudí, el Parc Arqueològic Mines de Gavà, l’Accura Lancaster de Gavà mar i s’allotjaren al Barcelona Golf & Resort

Sens dubte, aquestes accions contribueixen a donar a conèixer cada cop més la destinació del Baix Llobregat al mercat internacional.

Imatges adicionals: 

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868