Arrenca el SuperMes del Baix Llobregat amb una festa multitudinària i 150 activitats familiars

El SuperMes del Baix Llobregat

>>> La gran festa del SuperMes el passat 31 de març al Parc de Can Mercader ha donat el tret de sortida a la 4a edició del Supermes, l’abril més familiar al Baix Llobregat amb 150 activitats

>>> Una festa multitudinària amb més de 3.000 persones demostren l’elevat interès del públic per aquesta campanya d'oci familiar que arriba a la quarta edició completament consolidada

>>> La banda Reggae per Xics ha creat la cançó del Supermes, un tema musical dedicat a la comarca del Baix Llobregat

 

El SuperMes del Baix Llobregat, la campanya impulsada pel Consorci de Turisme del Baix Llobregat, proposa durant els quatre caps de setmana del mes d’abril més d'un centenar d’activitats familiars d’oci, cultura i gastronomia a la comarca.

Enguany, i per primera vegada, s'ha celebrat una gran festa a Cornellà de Llobregat, un esdeveniment, batejat com la SuperFesta, i que ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat.

El Parc de Can Mercader de Cornellà es va transformar en un gran escenari que va acollir un matí ple d’activitats: les famílies van gaudir de jocs variats de fusta, activitats d'aigua del Museu Agbar, tallers de pintura, música, bombolles, xanquers, animació musical, i del “trenet”, un símbol del parc. La mascota del Baix Llobregat, la Puput Punxetes, va ser la protagonista de la festa, ballant, repartint globus i fent somriure a petits i grans.  El Consorci de Turisme del Baix Llobregat, dins de la carpa principal de la festa, va lliurar informació del SuperMes, globus, antifaços i calcomanies als infants.

La cirereta del pastís la va posar l’actuació de la banda de Sant Feliu de Llobregat Reggae per Xics, que ha creat la cançó del SuperMes, dedicada a la comarca del Baix Llobregat, i que la va tocar en el concert de la SuperFesta, connectant de ple amb el públic familiar, fent ballar tant pares, mares, i fills.

Després d’aquest tret de sortida d’alt voltatge, el SuperMes ofereix quatre caps de setmana d’abril, incloent la Setmana Santa, plens d’activitats en exclusiva per a famílies, amb promocions i descomptes especials en activitats d’oci i d’aventura, rutes a la natura, museus, restaurants i allotjaments, que s’oferiran únicament durant el SuperMes.

Entre les activitats del SuperMes d’enguany, cal destacar les propostes que inclouen importants descomptes als principals atractius turístics de la comarca, com són les Coves de Montserrat, els Espais Naturals del Delta del Llobregat, el Canal Olímpic de Castelldefels, el Parc Arqueològic Mines de Gavà, Catalunya en Miniatura a Torrelles de Llobregat, els Museus d’Esplugues, o la Cripta Gaudí de la Colònia Güell. També s’organitzen activitats completament originals, com ara la possibilitat de convertir-se en xef per un dia, practicar i aprendre els secrets del tir en arc, viure raids d’aventura en família, experimentar la pastura amb un ramat d’ovelles, fer rutes a cavall i en poni, o jugar a fer de pagès al Parc Agrari, entre d’altres.

D’altra banda, la Puput Punxetes, la mascota turística de la comarca estarà físicament en moltes activitats del SuperMes animant les famílies, i repartint globus i calcomanies entre els infants.

El SuperMes del Baix Llobregat organitza diferents concursos a les xarxes socials per premiar a les famílies amb experiències molt completes a la comarca, que inclouen activitats, àpats i allotjaments.

Per a més informació i per gaudir d’aquest ampli ventall de propostes i dels seus descomptes, només cal entrar al web elsupermes.cat i activar les promocions i/o comprar les activitats directament on-line.

El SuperMes ja és aquí!

 

www.elsupermes.cat

 

#elsupermes

#TurismeBaixLlobregat #BaixLlobregat #aunsaltdeBarcelona

 

 

 

     

 

 

VIDEO DEL SUPERMES:

 

 

 

CONSORCI DE TURISME DEL BAIX LLOBREGAT

www.turismebaixllobregat.com

Tel. 93 685 24 00 Ext. 552

turisme@elbaixllobregat.cat

 

 

 

Imatges adicionals: 
El SuperMes del Baix Llobregat
El SuperMes del Baix Llobregat
El SuperMes del Baix Llobregat
El SuperMes del Baix Llobregat
El SuperMes del Baix Llobregat
El SuperMes del Baix Llobregat
El SuperMes del Baix Llobregat
El SuperMes del Baix Llobregat
El SuperMes del Baix Llobregat
El SuperMes del Baix Llobregat
El SuperMes del Baix Llobregat
El SuperMes del Baix Llobregat
El SuperMes del Baix Llobregat
El SuperMes del Baix Llobregat
El SuperMes del Baix Llobregat

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868