Baix Llobregat Convention Bureau a la MIS de Madrid

El passat 20 de març va tenir lloc a l’estadi Wanda Metropolitano de Madrid la 7a edició de la MIS (Meeting & Incentive Summit 2018), un esdeveniment creat per conèixer de primera mà els organitzadors de reunions i incentius, mitjançant un programa de sessions de formació, speednetworking i cites preestablertes amb Organitzadores d’events de Madrid, principalment, i del mercat internacional, com Itàlia, França, Ucrania i Rússia.

El Consorci de Turisme del Baix Llobregat, sota el programa Baix Llobregat Convention Bureau in Barcelona, va participar en aquesta acció comercial per captar nous clients per l'oferta MICE de la comarca. Tanmateix, en aquesta edició els membres dels diferents conventions bureaus assistents van poder participar directament. Així, el Baix Llobregat Convention Bureau va enfortir la seva presència amb Grupo Lancaster, el restaurant Kauai Gavà Mar, la Colònia Güell i Bodegues Ca N’Estella.

Imatges adicionals: 

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868