Baix Llobregat Convention Bureau participa a la IBTM Virtual

Del 8 al 10 de desembre de 2020, Baix Llobregat Convention Bureau assistirà de forma virtual a la IBTM World, la principal fira europea del sector turístic de negocis i que rep anualment entorn els 8.000 visitants.

Com l’any passat, el Baix Llobregat Convention Bureau estarà integrat dins el programa del Barcelona Convention Bureau, reforçant així el conjunt de la destinació de Barcelona, a la fira més important especialitzada en congressos, convencions i esdeveniments.

Amb el nou format virtual, degut a la situació sanitària actual, s’incorporarà la possibilitat d’establir reunions one-to-one entre els expositors i els hosted buyers, participar en networkings exclusius amb la possibilitat d’accedir a un ampli programa de formació per a professionals, amb sessions formatives i conferències sobre tecnologia, sostenibilitat, els nous reptes del sector MICE i com adaptar els negocis a la nova situació.

La fira IBTM World és una cita excepcional com a punt de trobada del sector MICE i una gran oportunitat per conèixer als proveïdors claus d’aquest sector com els diferents organitzadors d’esdeveniments i empreses de mercats estatal i internacional, així com empreses i agències locals amb seu a Barcelona i que treballen amb client de mercat estranger.

L’horari de la IBTM World Virtual serà de 7 h a 22 h durant tres dies, fent possible així la connexió des de diferents franges horàries mundials i donant la possibilitat de crear un punt de trobada de la indústria MICE.

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868