Benvinguts a Pagès es consolida amb més de 25.000 visitants

L’aposta ferma de Benvinguts a Pagès per posar en valor l’origen dels productes alimentaris que es consumeixen a Catalunya continua creixent, es consolida i ha aconseguit una resposta excel·lent per part del públic en aquesta tercera edició. Més de 25.000 persones (un 40% més de públic que l’any passat i més del doble respecte la primera edició) s’han desplaçat arreu del territori per participar d’una iniciativa transversal que ha acostat la ciutadania al camp i al món de pagès amb un gran èxit de convocatòria. El creixement de visitants de Benvinguts a Pagès ha beneficiat especialment les comarques de les demarcacions de Barcelona i Girona.

L’oferta de prop de 900 activitats, que han inclòs visites gratuïtes a més de 230 explotacions agràries, la participació de 235 restaurants i 280 allotjaments i una oferta amb prop d’un centenar d’activitats paral·leles, s’ha consolidat entre el públic familiar i ha tingut una major penetració entre el públic foodie que ja marca al calendari el cap de setmana de juny de Benvinguts a Pagès. Els restaurants han captat el públic amb el paladar més exigent a través dels menús Benvinguts a Pagès amb una cuina de proximitat, pròpia i de temporada.

Respecte el Baix Llobregat, el total de visites a les explotacions - d’Enric Eco, Can Fisas, Camp Vilagut i Cireres Bernabé - ha estat de 318.

Imatges adicionals: 

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868