Comença la campanya ‘De ruta amb el TRAM al Baix Llobregat’

El passat 15 de juny, el president del Consell Comarcal i del Consorci de Turisme del Baix Llobregat, Sr. Josep Perpinyà i Palau, el president de TRAM, Sr. Francisco Javier Vizcaino Muñoz, el Director General de TRAM, Sr. Humberto López Vilalta, la Consellera de Turisme, Sra. Mireia Monfort, l’alcaldessa d’Esplugues de Llobregat, Sra. Pilar Diaz, i els regidors dels municipis de Cornellà de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí i Sant Just Desvern, van donar el tret de sortida a la nova campanya de promoció del Baix Llobregat De ruta amb el TRAM 2016, que compta també amb la participació del sector privat.

La campanya De Ruta amb el TRAM dona a conèixer les diferents propostes d’activitats, visites i restaurants del Baix Llobregat per on passa el tramvia (línies T1, T2 i T3), a més d’oferir descomptes i promocions especials.

Propostes per visitar llocs emblemàtics com l’obra modernista de Jujol a Sant Joan Despí, l’antiga fàbrica de ceràmica “La Rajoleta” a Esplugues de Llobregat, el Museu Agbar de les Aigües a Cornellà de Llobregat, l’edifici Walden a Sant Just Desvern i el Palau Falguera a Sant Feliu de Llobregat, són alguns dels exemples. Visites que es poden combinar amb una variada oferta gastronòmica amb descomptes especials als restaurants. 

Tota la informació de la campanya es troba a www.rutadeltram.cat, així com en les diferents plataformes del TRAM i del Consorci de Turisme. Per beneficiar-se dels descomptes, les persones usuàries han d’accedir al web, seleccionar la promoció que desitgen i introduir el seu correu electrònic. Una vegada tinguin la promoció activada, la poden imprimir o mostrar des del seu dispositiu mòbil als establiments i aquests aplicaran el descompte directament.

 

Hashtag de la ruta: #RutadelTram    #TurismeBaixLlobregat   #BaixLlobregat

 

Consorci de Turisme del Baix Llobregat @TurismeBaixLlob 

Tramvia Metropolità TRAM  @Tram_Barcelona

 

Notícies relacionades

- Bloggers de turisme i gastronomia descobreixen La Ruta del TRAM.  >>  Veure aquí

 

 

 

 

Imatges adicionals: 

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868