El Baix Llobregat es promociona al Saló B-Travel

 

Del 20 al 22 d’abril es va celebrar novament el Saló B-Travel de turisme a la Fira de Barcelona i el Consorci de Turisme del Baix Llobregat va tornar a ser-hi present amb un estand dins l'espai de la Diputació de Barcelona sota la marca “Costa Barcelona”.

Orientada al públic general, es tracta d’una gran oportunitat per a donar a conèixer l’àmplia oferta turística del Baix Llobregat. Aprofitant que durant el mes d’abril es porta a terme El Supermes,es va informar també a les famílies sobre les activitats i promocions exclusives d'aquesta campanya de promoció de turisme familiar. A més a més, el dissabte pel matí va tenir presència la mascota del Baix Llobregat, la Puput Punxetes, que va dinamitzar especialment als infants oferint-los material promocional del Supermes.

Com a novetat també destacar la presència de Castelldefels Turisme a l'espai B-Delicious que, amb la col·laboració de l'Escola d'Hostaleria i el Gremi d'Hostaleria de Castelldefels, van habilitar l'estand "Degusta Castelldefels" des d'on tots els visitants de la fira van poder tastar la qualitat de la gastronomia local.
 

Imatges adicionals: 

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868