El Baix Llobregat, protagonista als mitjans a l'estiu

El Consorci de Turisme del Baix Llobregat ha publicat un reportatge del Baix Llobregat a l'Especial Estiu de la revista QUÈ FEM de la Vanguardia, acció que forma part de l'acord anual amb el grup de comunicació de La Vanguardia.

Sota el lema "L'estiu a un salt de Barcelona", el Baix Llobregat presenta diferents propostes per gaudir de les seves platges, la natura, la gastronomia i festivals que es celebren aquest estiu. (s'annexa reportatge)

La campanya contractada amb la Vanguardia preveu una altra acció al desembre, amb un reportatge a l'especial de Nadal.

Aquest estiu també s'ha tancat un acord amb la revista Time Out per a l'Especial Platges de Barcelona, en el qual s'ha publicat un reportatge de les platges de Castelldefels, Gavà, Viladecans i El Prat, on a més s'ha destacat la seva oferta gastronòmica i de lleure.

Així mateix, a la revista El Llobregat també s'ha fet ressó de les principals propostes turístiques de la nostra comarca a l'edició especial L'Estiu al Baix Llobregat,  per gaudir d'aquestes vacances.

© Consorci de Turisme del Baix Llobregat | Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat | turisme@elbaixllobregat.cat | T. 936852400 | F. 936851868